2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنده خدا استارتر همه جواب یکی دیگه رو دادن.باید قبل پرداخت پول بهش میگفتی

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

ببین خیلی اتفاقا برا هممون میوفته که باعث اذیتمون شده

مال شما هم یکسال گذشته

گذشته و ناراحتیاشو برا خودت یادآوری نکن نشخوار کردنِ گذشته فایده ای نداره جز اینکه روحتو بخوره

سعی کن ببخشی و فراموش کنی

و سعی کنی مهارت دفاع کردن از خودتو تقویت کنی

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
نمیدونم چه مرضی داره تو تمام تاپیک ها همین کامنت و میزاره 

اگ همه ی تاپیکا میزاره شاید قصدش دعواس 

چون امشب هم شهادته  و...... 

کسی ک بخاد بره محضر میره دیگ هی دوساعت توی سایت نمی‌چرخه تا ب جوابش بره

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
چرا خودتون تاپیک نمیزنید و وسط تاپیک یکی دیگه سئوال میپرسید؟ کارتون خیلی زشته.

من اینقدر از حقم گذشتم و چیزی نگفتم کلا منفعل بورم خیلی اما ناراحت نیستم چون اون موقع تا این حد میتونستم دفاع کنم و بلد نبودمو مهارتشو نداشتم. 

مهم اینه از این به بعد یاد بگیرید حقتون را بگیرید 

من اینقدر از حقم گذشتم و چیزی نگفتم کلا منفعل بورم خیلی اما ناراحت نیستم چون اون موقع تا این حد میتو ...

شما اگه جای من بودین اول لحظه چکار میکردین ؟

چون با کرایه ای که دادم  باید منو میرسوند تا داخل

🐈🐈‍⬛

اشتباه نکن اصلنم خرد نشدی! چون این مورد برا ما آقایونم پیش اومده! مثلا من با دو متر قد به جای شما ، طرف میگه نمیرم! خب می‌خوام چیکارش کنم؟ گوششو بپیچونم ؟! ماشینشو به زور ببرم داخل؟ هر کاری کنم من مقصر میشم! تنها راهش اینه که زود پولشو ندی!

هرگز برای پرداخت پول عجله نکن!

دوم ، فک نکن کارت دیگه تمومه! باورکن از کسایی که فقط کارتشونو میذارن جیبشون عصبانی میشم!

چون شاید یه وضعیت اضطراری بود! همیشه باید چهارصد پونصد تومن پول نقد داشته باشی به هزارتا درد می‌خوره! اولا برا پرداخت پول این بی‌شرفا همیشه پول نقد داشته باش که مجبور نشی زود پرداخت کنی! دوما داشتن پول نقد حتی برای پرداخت پول چایی لازمه!😂(اینو از کتاب اصول مافیا برات نوشتما ، آخرین مورد نوشته بود همیشه اسکناس درشت همراه داشته باشید!)

ولی وقتی پول طرفو با کارت میدی حتی اگه برگردونه و پولتو پس نده می‌خوای چیکار کنی؟ شکایت کنی؟ الان یه شکایت الکی چند میلیون آب می‌خوره!

پس بهترین کار اینه که همیشه پول نقد باهات بلشه

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
اشتباه نکن اصلنم خرد نشدی! چون این مورد برا ما آقایونم پیش اومده! مثلا من با دو متر قد به جای شما ، ...

منم از اون موقع به بعد تصمیم گرفتم تا نرسیدم به مقصد وجه رو پرداخت نکنم ولی این اتفاق و چند تا اتفاق مشابه خیلی منو آزرده کرده 

متاسفانه بارها از دیگران بی احترامی دیدم و حقم خورده شد ولی نتونستم کاری کنم 

اینکه نتونستم حقمو بگیرم حالمو بد میکنه 

🐈🐈‍⬛

اعصاب خوردی نداره قبلا بحثش شده بوده با حراست تو هم پیاده میشدی با احترام یه چند دقیقه هم پیاده بری چی میشه ببین من آدمی هستم حقم میگیرم اما این موارد برا منم پیش آمده نه اعصاب خودمو خرد کردم نه بحثی کردم 

این ک چیزی نیس. تو‌پرونده من طرفم(غریبه)با قاضی تبانی کردن بدون دلیل بستن حتا گفتن پروندت گم شده نیست دیگ پیگیر نشو 

پای چن میلیون پول بود . من هیچکار نتونستم کنم خب. این مورد شما هم بااننده اسنپ بوده فقط ثبت گزارش زدم.بعضی ادما لجبازن . میتونن کاریک انجام بدنو نمیکنن تا حرص درارن .انقد حق من زفته ک بگم یکتابه . فقطاز خدا میخام همیشه آدمایخوب سرراهم قرار بده 

شما اگه جای من بودین اول لحظه چکار میکردین ؟ چون با کرایه ای که دادم  باید منو میرسوند تا داخل

شما دیگه زودتر پرداخت نکنید اجازه بدید وقتی رسیدید مقصد پول را پرداخت کنید اشتباه شما همین بوده 

دیگه کاریش نمیشد کرد فقط با کلی بازی میشد ازش گرفت که اینم دور از شخصیته 

دیگه بهش فکر نکنید درس شد که آخر پول را بدین. 

اگر اسنپ بود یا تاکسی تلفنی میشد گزارش داد 

منم از اون موقع به بعد تصمیم گرفتم تا نرسیدم به مقصد وجه رو پرداخت نکنم ولی این اتفاق و چند تا اتفاق ...

اشکالی نداره نازنین . بهرحال شما خانومی و بهتره اینجور مواقع با طرف مقابل بحث نکنی چون خیلیاشونم بی‌ادب هستن. کلا تو فکرش نرو فراموش کن و ذهنتو پاک کن که اتفاقای خوبو ذخیره کنی ☺️

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️