2777
2789
عنوان

واقعا افسررده شدم با فهمیدنش

198 بازدید | 21 پست

سلام من 18 سالمه قبلا ی عالمه وزن کم کرده بودم ک ترک پوستی شدید گرفتم واقعا انگار سین.ه هام چروکن در اون حد و خیلی چیزای دیگ واقعا بدنم زشته و میبینم چندشم میشه الان دارم نامزد میکنم با ی پسر فوق العاده زیبا من حتی خیلی جاها تیرگی وحشتناک و جوش دارم قیافمم خیلی زیاد معمولیه الانم هیچکاری از دستم برنمیاد الان دوباره اضافه  وزن دارم و بخام لاغر کنم دیگ عملا هیچ چیز زیبایی برام نمیمونه غصم گرفته اصلانم نمیتونم کاری انجام بدم پول نداریم دارم دیوونه میشم با اینکه خیلی همو دوس داریم زده ب سرم جدا بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم بیشتر زنها از این چیزا روی بدنشون دارن

من با اینکه اصلا انتظارشو نداشتم چند روز پیش ترک پوستی روی رونام دیدم 

وزنم کم نکردم😶

متاسفانه معیارا بر اساس معیارای پور.ن استاری شده همه فکر میکنیم باید مثل بدن اونا بی نقص باشیم 

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

پسر فوق العاده زیبا چشمای فوق العاده بینایی داره همه کم و کاستیا رو ببینه؟؟؟؟

اگر نه ک جداشی الان خیلی بهتر و سنگینتره

هرسال ما بدون آگاهی، از سالگردِ مرگِ خود عبور میکنیم...💤🤞
پسر فوق العاده زیبا چشمای فوق العاده بینایی داره همه کم و کاستیا رو ببینه؟؟؟؟ اگر نه ک جداشی الان خ ...

من نمیدونم واقعا واکنشش چیه من بهش گفتم زشتم گفت ک تو خودتو این شکلی میبینی هر چی میگم بتورش نمیشه

اخه ندیده ک اگ یهو ببینه وحشت کنه چی دیگ دوسمم نداره

دیگه تو بهش گفتی دیگه چرا نباید باور کنه مگه ترک پوستی ی چیز غیر قابل تصوره🙄شرط کن باهاش اتمام حجت بگو واقعا بدنم چروکه نزار بعد حرف و حدیثی بمونه