یه اقواممون با تدریس زبان جلسه ای پونصد هر جلسه 3ساعت الان داره خونه میخره. یه بار بهش گفتم چقد میگیری زبان یادم بدی توقع داشتم بگه جلسه پنجاه گفت پونصد. همون پنجاهم نداشتم که بدم البته. توقع رایگان داشتم😂
من مدرکمو نگفتم ک از کجا میدونی شما مدرک من بالاس یا پایین😂 من دارم پول رومیگم اصلا دلم نم ...
خب منم سطح شما رو نگفتم که سطح فامیلمون رو گفتم. چون بعضیا تا سطح کودک و نوجوان بیشتر تو تخصصشون نیست ولی بعضیا تا مراحل خیلی حرفه ای هم میتونن آموزش بدن
...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره منم به همین فکر کردم ساعتش استاندارد نیست اصلا خدایی سه ساعت چه خبره
شاید طرف مهاجرتی بوده عجله داشته سریع یاد بگیره ادم توی فشار باشه همه کاری میکنه من ی سری 28 ساعت پشت هم درس خوندم چون امتحان داشتم الان دو ساعته مغزم رگ ب رگ میشهه چرا چون دست زور رو سرم نیست امتحان ندارم
...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد
بستگی داره چه کتابی تدریس بشه و توسط چه کسی ولی اینی که این خانوم میگه هر جلسش در اصل دوجلسس ...
بله منم همون جلسه یک ساعت نیم گفتم صد پنجاه که سه ساعت میشه ۳۰۰ و تدریس خوب
البته هر کسی خودش انتخاب میکنه چقدر سود بکشه 🤷🏻♀️
زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄 من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️🌱ولی من به تمومچیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت کرد .میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد. میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴 دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط میکنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg
بله منم همون جلسه یک ساعت نیم گفتم صد پنجاه که سه ساعت میشه ۳۰۰ و تدریس خوب البته هر کس ...
درسته
ولی خریدوفروش نیست که سود بکش روش
هرچی دبیر شناخته شده تر باشه هزینش بالا تره هرچی ام کتابش سنگین تر باشه همینطور قیمتش میره بالا
درسته ولی خریدوفروش نیست که سود بکش روش هرچی دبیر شناخته شده تر باشه هزینش با ...
خرید و فروش نیست ولی اینکه چقدر بکشند دست خودشونه
اطراف ما خیلی با معرفت و با انصاف زیاده اونایی که تدریس میکنن بخاطر سن و تجربه شون نمیکشن بالا یه چیز منصفانه همیشه نرخ تعیین میکنن حتی بعضیا کمتر که فقیر غنی بتونن بهره ببرن برا همین شاید برا من یکم عجیب بود 🤷🏻♀️
زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄 من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️🌱ولی من به تمومچیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت کرد .میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد. میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴 دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط میکنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg
😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁 تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست