2777
2789
عنوان

مردم چه پولایی میدن برا یادگیری زبان جلسه ای پونصد😥

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 45 پست

فیلم اینگلیسی ببین خودت یاد میگیری 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐😐 ایشون زبان انگلیسی یاد نمیده زبان ماورایی یاد میده وگرنه انگلیسی که انقد نمیشع

میگه جلسه ای سه ساعت 

در اصل هر جلسه یک و نیم ساعته 

میشه جلسه ای 250 همینه قیمتش همه جا

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

البته این که من میگم مدرک خودش خیلی بالاس اپلای یه همچین چیزی داره😶

من مدرکمو‌ نگفتم ک  از کجا میدونی شما مدرک من بالاس یا پایین😂

من دارم پول رو‌میگم اصلا دلم نمیاد بیشترش کنم 😂ولی اره میگیرن تا ی‌تومن 8 جلسه و اینا هم دیدم

کاربری دونفره رها و ماهور❤️
هنوز بعد قرنی یاد نگرفتم چطور تو گوشی فیلم انگلیسی ببینم

من همینجوری فول شدم😂

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

میگه جلسه ای سه ساعت  در اصل هر جلسه یک و نیم ساعته  میشه جلسه ای 250 همینه قیمتش همه جا

اطراف ما صد و پنجاه ایناست 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg