2777
2789

کسایی که ما دوستشون داریم هیچ‌وقت ما رو ترک نمیکنن و همیشه میتونی اونارو تو قلبت پیدا کنی. صلوات برایروح کسی که نوشابه رو اختراع کرد:)))) عضو ستاد نه_ به_ تعلیق🥲// تاپیکای قبل اردیبهشت رو اصلا گردن نمیگیرممم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چرتا پرتا چیه خداوکیلی؟

خو بگین قرار اول چرا میگین دیت😂

چقدر از این رابطه های غیرشرعی بدم میاد ک فقط خودتون بازیچه میکنین و شان خودتون میارین پایین

بخون👈اگه الان از چیزی ناراحت هستی و غصه داری میخوام بهت بگم خدا بزرگه و بعد غم برات شادی گذاشته  به خدا اعتماد کن! خدا همیشه صلاحمون رو میخواد.. هر چی میخوای رو به خدا بگو.. توی مجازی و نی نی سایت جای درد و دل نیست!❌حرفاتو به خدا بزن اونم انقدر قشنگ برات معجزه میکنه  اگه میخوای زندگیت تغییر کنه اول از واجبات دینی و نماز اول وقت شروع کن! انقدر به کارات برکت و نظم میده❤.. اگر سوال شرعی یا اعتقادی دارید تماس بگیرید با ۰۹۶۴۰۰ ../ تمام دارایی ام خدایی است که دغدغه از دست دادنش را ندارم🥰بگو؛ خدایا شکرت  زندگیمو سپردم به خدا و اهل بیت و شهدا خودشون برام معجزه کردن تو هم توکل کن تا ببینی دست خدا رو تو زندگیت😍💚الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚استغفرالله💚الحمدالله💚..🌸🇮🇷🌸 دنیا کوتاهه؛ مهربون باشیم باهم😁💙زندگی سخت است اما ما به امر الله پایداریم و قوی👌.. الهم عجل لولیک الفرج💐#مردم_مظلوم_فلسطین🇮🇷حجاب یعنی من ارزشمندم و هر کسی لیاقت دیدن من را ندارد:) حجاب یعنی برای خدا تیپ میزنم😍

هیچی تشکر کن که مرسی خوش گذشت 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
بایدی در کار نیست. اما عرف اینه که آقا جنتلمن باشه و حساب کنه. قرارای بعدی میتونی پیش قدم بشی اگه ...

اخه مامانم میگه زشته اصلا تو دست تو جیبت نکن پسری که نتونه خرج دوتا قهوه رو بده باید بره دنبال کار نه دنبال دوست دختر

Just do it
این چرتا پرتا چیه خداوکیلی؟ خو بگین قرار اول چرا میگین دیت😂 چقدر از این رابطه های غیرشرعی بدم میا ...

عزیزم باید اشنا شیم که ببینیم میخوایم رابطمون رسمی و شرعی بشه دیگه

Just do it
هرکی دونگ خودشو بده من اینجوری راحتم

من موافق نیستم، خیلی دنگ دادن زشته دیگه تهش اگه نمیخوای مدیون طرف بشی باید کل حساب کافه رو حیاب کنی، مال دوتاتون رو که بازم خیلی مسخرست

Just do it
عزیزم باید اشنا شیم که ببینیم میخوایم رابطمون رسمی و شرعی بشه دیگه

اگ از اشنایی تون والدینتون خبر دارن پس باید بدونین کی پرداخت میکنه یه سری رسومات رو

بخون👈اگه الان از چیزی ناراحت هستی و غصه داری میخوام بهت بگم خدا بزرگه و بعد غم برات شادی گذاشته  به خدا اعتماد کن! خدا همیشه صلاحمون رو میخواد.. هر چی میخوای رو به خدا بگو.. توی مجازی و نی نی سایت جای درد و دل نیست!❌حرفاتو به خدا بزن اونم انقدر قشنگ برات معجزه میکنه  اگه میخوای زندگیت تغییر کنه اول از واجبات دینی و نماز اول وقت شروع کن! انقدر به کارات برکت و نظم میده❤.. اگر سوال شرعی یا اعتقادی دارید تماس بگیرید با ۰۹۶۴۰۰ ../ تمام دارایی ام خدایی است که دغدغه از دست دادنش را ندارم🥰بگو؛ خدایا شکرت  زندگیمو سپردم به خدا و اهل بیت و شهدا خودشون برام معجزه کردن تو هم توکل کن تا ببینی دست خدا رو تو زندگیت😍💚الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚استغفرالله💚الحمدالله💚..🌸🇮🇷🌸 دنیا کوتاهه؛ مهربون باشیم باهم😁💙زندگی سخت است اما ما به امر الله پایداریم و قوی👌.. الهم عجل لولیک الفرج💐#مردم_مظلوم_فلسطین🇮🇷حجاب یعنی من ارزشمندم و هر کسی لیاقت دیدن من را ندارد:) حجاب یعنی برای خدا تیپ میزنم😍