2777
2789

خاموش نمیشه ، چسب بزن روش اگه نورش اذیتت میکنه 😐

توجه🛑🔞 افراد زیر 18 سال ، از نظر من شما حق ندارید تو این سایت باشید چون مناسب سنتون نیست ، اگر هم هستید به خودتون مربوطه ولی پست های منو ریپلای نکنید و توی تاپیک هام شرکت نکنید ، آفرین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ربطی داره:/ شارژشو زود خالی میکنه من سوال پرسیدم اگه جوابشو نمیدونی میتونی نظر ندی

اگه تونستی خاموشش کنی ، بیا هرچی خواستی بگو ! سالی دو سه تا هدفون میخرم ، اینو ندونم باید سرمو بکوبم تو‌دیوار دیگه ، حیف من که کامنت گذاشتم برات ، فاقد شعور و شخصیتی

توجه🛑🔞 افراد زیر 18 سال ، از نظر من شما حق ندارید تو این سایت باشید چون مناسب سنتون نیست ، اگر هم هستید به خودتون مربوطه ولی پست های منو ریپلای نکنید و توی تاپیک هام شرکت نکنید ، آفرین
اگه تونستی خاموشش کنی ، بیا هرچی خواستی بگو ! سالی دو سه تا هدفون میخرم ، اینو ندونم باید سرمو بکوبم ...

اگه کامنتو درست بخونی میفهمی نه تنها اسکل نیستی بیسوادم هستی 

من گفتم خاموشش کنم یا گفتم چراغاشو خاموش کنم

چشاتم باز کنی میبینی زدم چه مدلیه 

منم اندازه موهات هدفون داشتم:/

هردوتون خنده دارید 😐😂

پست منو ببین 😐 خیلی جدی بش گفتم خاموش نمیشه ، چسب بزن روش اگه نورش اذیت میکنه ، پاچه گرفته 😐

پست منو ببین 😐 خیلی جدی بش گفتم خاموش نمیشه ، چسب بزن روش اگه نورش اذیت میکنه ، پاچه گرفته 😐

چی بگم 😂

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

اگه کامنتو درست بخونی میفهمی نه تنها اسکل نیستی بیسوادم هستی  من گفتم خاموشش کنم یا گفتم چراغا ...

@niniyar_1  

@niniyar_2  

@niniyar_3  

@niniyar_5  

چی بگم 😂

اعصابمو خورد کرد دیگه 😐😐😐

سلام من الان ۲ روزه خریدمش خیلی زود شارژش تموم میشه یه دکمه رو زدم که نور ال ای دی خاموش میشه نمیدونم برا شما هم میشه اما برا من شد دکمه پایینی نوشته m اونو فشار بدی نورش خاموش میشه اگه دوباره هم فشارش بدی روشن میشه