2777
2789
عنوان

اگر در حال تغییر جنسیت بودید و استایلتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 38 پست

من بیرون وقتی یه آشنا میبینم سری فرار میکنم ک نیاد سمتم از ترس این که ازم درباره درس و دانشگاه بپرسه...چهار ساله با دوستای قدیمیم هیچ حرفی نزدم ترس این که از درس و دانشگاه بپرسن 

کاشکی این کابوس امسال تموم بشه

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙
اره منم ۲۲ سالمه  من دبیرستان هنر خوندم سال اول رتبم خوب شو و دولتی قبول میشدم ولی گفتم نه مت ...

من امسال میشه ششمین کنکورم

یعنی له شدم زیر بار این قضیه

خودت فکرشو بکن ۵ بار شکست پی در پی

منم مثل تو

شاگرد زرنگ کلاس بودم ولی هر چی موندم پشت کنکور بیش تر افسردگی گرفتم و اهمال کار شدم 

نه تونستم درس بخونم و نه تفریح کنم

همیشه تو یک برزخ هستم 

دیگ امسال هر چی بشه میرم چون کشش پشت کنکور موندن رو ندارم اصلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امسال میشه ششمین کنکورم یعنی له شدم زیر بار این قضیه خودت فکرشو بکن ۵ بار شکست پی در پی ...

دقیقا منم 

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙
من بیرون وقتی یه آشنا میبینم سری فرار میکنم ک نیاد سمتم از ترس این که ازم درباره درس و دانشگاه بپرسه ...

واقعا هم کابوسه

من وقتی می بینم همسن و سالام لیسانس گرفتن یا سرکار میرن افسردگیم تشدید میشه چون حس میکنم عقب موندم از زندگی

دیگ نمیخوام به این کابوس ادامه بدم

اگر تو این سالها ی مهارت یاد میگرفتم حداقل دستم تو جیب خودم بود

من بیرون وقتی یه آشنا میبینم سری فرار میکنم ک نیاد سمتم از ترس این که ازم درباره درس و دانشگاه بپرسه ...

برو پیام نور مدرک میده 

«چگونه می توان مُرد در حالی که هیچ کس زنده بودن شما را نمی فهمد»