2777
2789
عنوان

اگر در حال تغییر جنسیت بودید و استایلتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1162 بازدید | 38 پست
خدا خودش تو قران گفته بعضیا ممکنه ت.رنس باشن و عملشم مشکلی نداره تو اسلام

بخدا انقدر این حرفو بهم میزنن دیگ میخوام سرمو بکوبم به دیوار

خب اگر تغییر جنسیت دست بردن تو کار خداست عمل بینی هم دست بردن تو کار مار خداست 

پس اونایی ک نواقص مادرزادی دارن و عمل میکنن هم دارن دست میبرن تو کار خدا

چون خودشون هویتشون بدون مشکله نمیدونن ما تو چ جهنمی هستیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا انقدر این حرفو بهم میزنن دیگ میخوام سرمو بکوبم به دیوار خب اگر تغییر جنسیت دست بردن تو کار ...

مردم حرف زیاد میزنن 

کارای خودشون همیشه پشتش ی توجیی هست کارای بقیه نه ولش زندگی تو کن

فیزیوتراپی میخوام حتی قبولیش از پزشکی هم سخت تره ی سال پرستاری آوردم نرفتم ولی دیگ امسال ...

وسواس نداشته باش هرچي قبول شدي برو شايد خيريتي تو كاره كه رشته ديگه اي بخوني من سال اول كه كنكور دادم رشته اي كه ميخواستم قبول نشدم و رشته ديگه اي رفتم بعد همون ادامه دادم الان خيلي راضيم

خدايا شكرت❤️🧡💛💚🤍💜💖💙
نمیخوام قانع کنم میدونی فکر کن بری تو ی جمعی همه ی جوری نگاهت کنن به دید یک فرد مشکل دار خب سخت نیست ...

یکم شجاع باش 

مهم اینه تو خودتو دوس داری 

مگه کار اشتباهی کردی

من بیش تر از این ناراحتم ک چندین ساله پشت کنکورم و فشار روانی این قضیه رومه بعد امسال بعد کنکور مستق ...

منم دقیقا هم سن تو هستم و دقیقا هم تا الان فشار کنکور روم بوده 

به آخرش فکر کن یکم دوام بیار 

میشه 

به خودت وقتی بچه بودی فکر کن،اون بچه گناه و معصوم لیاقت صبر و تلاش نداره؟ نباید باهاش مهربون باشی؟ 

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙
یکم شجاع باش  مهم اینه تو خودتو دوس داری  مگه کار اشتباهی کردی

نه کار اشتباهی نکردم فقط میخواستم ببینم تو شرایط من بودن بقیه چی میکردن

همون بهترین کار بی اهمیت بودنه

من ۹ سال قانون جذب ، عزت نفس و روانکاوی کار کردم و از حرفاتون مشخصه رو خودتون کار کردید

چقدر خوبه ک عزت نفس دارید و بقیه رو هم به این متر تشویق می کنید

وجود امثال شما برای جامعه لازمه🌺🌺

منم دقیقا هم سن تو هستم و دقیقا هم تا الان فشار کنکور روم بوده  به آخرش فکر کن یکم دوام بیار&n ...

تو هم ۲۲ سالته و پشت کنکوری؟

برای چ رشته ای موندی؟

روح و روانت داغون نشد؟

من خیلی داغونم

نه کار اشتباهی نکردم فقط میخواستم ببینم تو شرایط من بودن بقیه چی میکردن همون بهترین کار بی اهمیت ...

نه اونقدرام دو خودم کار نکردم ولی به اینجور کتابا علاقه زیادی دارم ولی فک نکنم به این ربط داشته باشه 

شاید درکت میکنم یجورایی

ممنون از حرفت 

نه اونقدرام دو خودم کار نکردم ولی به اینجور کتابا علاقه زیادی دارم ولی فک نکنم به این ربط داشته باشه ...

خواهش میکنم

بیشتر مشکلت تو چی هست؟

بخوای تابستون برات دوره های عزت نفس رو رایگان می‌فرستم استفاده کن

چون حس میکنم جای پیشرفت داری 

تو هم ۲۲ سالته و پشت کنکوری؟ برای چ رشته ای موندی؟ روح و روانت داغون نشد؟ من خیلی داغونم

اره منم ۲۲ سالمه 

من دبیرستان هنر خوندم سال اول رتبم خوب شو و دولتی قبول میشدم ولی گفتم نه مت دانشگاه تهران میخوام و نرفتم، سال بعد اوضاع خونمون زیادی آروم نبود(خونه ما همیشه ساکته ک پدر مادرم اصلا دعوا ندارن ولی اون سال عجیب تو پر و پای هم بودن و جنگ و دعوا و منم حال روحیم داغون بود و حتی پنیک شدم، فکر میکنم عمه ها و مادر بزرگم دعوا مینداختن وسط و دعا و طلسم و این کارا هم کرده بودن چون خانوادم به یه موفقیت مالی خوبی رسیده بودن و اونهم حسود، از هرچی پول و دارایی بود متنفر بودم چون آرامش نداشتم، مادرم حتی یک بار تصمیم به طلاق گرفت و خب خدارو شکر اوضاع بهتر شد رفته رفته و الان که دارم اینو مینویسم اوضاع مثل اول شده) خلاصه اینم از سال دوم که نتونستم چیزی بخونم و یعنی ار نظر روحی توانش نداشتم و رتبم از سال قبل خیلی بد تر شد. سال سوم هم چیزی نخوندم خیلی و یه جورایی اهمال کار شده بودم....بازم رتبم بد شد،کلا حالم خیلی خوب نبود این سه سال... امسال سال چهارمین که کنکور دادم، زبان و ریاضی ثبت نام کردم جون متقاضی کم بود گفتم احتمالش هست چیزی بیارم ولی خب گویا درس نخوندن برام عادت شده بود ... دختری که سال اول همیشه کتابخونه بود و خوب درس میخوند دیگه حال و حوصله درس نداشت و دیگه کم کم سنش هم کم نبود... امسال تصمیم گرفت ریاضی و زبان کنکور بده،ریاضی رو سفید سعید تحویل دادم زبان ولی یه چیزایی جواب دادم که نمیدونم درستن یا نه ، فعلا تصمیم دارم تو این یک ماه مونده زبان بخونم تا ببینم چی میشه... هرچی قبول بشم میرم 

برات دعا میکنم توهم بری دانشگاه، خیلی فشار سنگینیه‌..

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙
خواهش میکنم بیشتر مشکلت تو چی هست؟ بخوای تابستون برات دوره های عزت نفس رو رایگان می‌فرستم اس ...

اوو دقیقن ازت همینو میخواستم 😂

دوست ندارم مشکلمو اینجا بگم حرف مردم برام مهم نیستا 

ولی چون تاحالا دربارش با هیشکی صحبت نکردم 

نمیخوام اینجا دربارش حرف بزنم