2777
2789

عوض میشد با نگاه بقیه چطور کنار میومدید؟

مثلا هر جا برید پچ پچ کنن یا بد نگاهتون کنن و یا اینک با دست نشونتون بدن

سعی میکردید نگاهشون نکنید یا بد نگاهشون کنید تا دیگ به کارشون ادامه ندن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو که اینقدر جرعت داری همچین کار سختی رو انجام بدی پس این نگاه های آدما که درکی ندارن هم نباید تاثیری روت داشته باشه

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙

اگر واقعا مجبور ب این کار باشم سعی میکنم اهمیت ندم . این مردم هر جنسیتی باشی بازم برای حرق زدن و قضاوت و وراجی دهنشون بازه

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

تو که اینقدر جرعت داری همچین کار سختی رو انجام بدی پس این نگاه های آدما که درکی ندارن هم نباید تاثیر ...

خیلی برام سخته

تازه از فشار روانی کنکور دارم خلاص میشم بعدش مستقیم باید تین چیزا رو تحمل کنم

سنمم کم نیس 22 سالمه ولی خب حس میکنم خیلی بهم سخت بگذره

خیلی برام سخته تازه از فشار روانی کنکور دارم خلاص میشم بعدش مستقیم باید تین چیزا رو تحمل کنم ...

دوام بیار عزیزم

تو میتونی 

یه روزی به این روزا فکر میکنی و لبخند میزنی و افتخار میکنی به خودت

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙
اگر واقعا مجبور ب این کار باشم سعی میکنم اهمیت ندم . این مردم هر جنسیتی باشی بازم برای حرق زدن و قضا ...

آره مجبورم دیگ نمیتونم این جسم اشتباهی رو تحمل کنم

فقط امیدم به اینه ک بعد ی مدت جنسیت جدیدم عادی میشه و دست بر میدارن از این رفتارها

دوام بیار عزیزم تو میتونی  یه روزی به این روزا فکر میکنی و لبخند میزنی و افتخار میکنی به خودت

خیلی ممنونم ازت

وقتی می بینم کسایی هستن ک منو درک کنن قوت قلب میگیرم

ممنون از درک و فهمت🙏🌺🌺

اهميت نبايد داد فقط همين 

من بیش تر از این ناراحتم ک چندین ساله پشت کنکورم و فشار روانی این قضیه رومه بعد امسال بعد کنکور مستقیم باید فشار روانی تغییر جنسیت رو تحمل کنم دیگ از لحاظ روحی کم آوردم

من بیش تر از این ناراحتم ک چندین ساله پشت کنکورم و فشار روانی این قضیه رومه بعد امسال بعد کنکور مستق ...

چرا چند ساله موندي چه رشته اي مي خواي ؟؟كدوم دانشگاه

خدايا شكرت❤️🧡💛💚🤍💜💖💙