2777
2789

من همش خوابم میاد 😂خوابم هم کافیه ها مثلا ۱۰‌.شب میخوابم تا ۹ صبح . بعد یکم درس میخونم باز سر ظهر خوابم میگیره بعد ناهار هم خوابم میگیره . چیچی میدادین بچه هاتون دوران کنکور؟انرژی زا یا قهوه؟ یا قرص چیزی هست؟

حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع}                   وزن الان ۷۵/۵.      وزن هدف اول ۷۰.             وزن هدف دوم ۶۵.           هدف آخر ۶۰

منم همین بودم🥲

شما پزشکی؟😍 . چجور تونستین؟سخته؟ شدنیه؟ 

من هیچ سهمیه ای ندارم و منطقه ۳ هستم . یازدهم.  میشه یکم راهنماییم کنی برای رسیدن به پزشکی

حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع}                   وزن الان ۷۵/۵.      وزن هدف اول ۷۰.             وزن هدف دوم ۶۵.           هدف آخر ۶۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کمخونی نداری تو دختر؟یه آزمایش بده بنظرم 

نمیدونم . وقت برای آزمایش دادن اینا ندارم .یعنی نمیتونم برم .نمیبرنم😅 یه چیزی بگو بتونم خودم انجامش بدم . 

نمیدونم . وقت برای آزمایش دادن اینا ندارم .یعنی نمیتونم برم .نمیبرنم😅 یه چیزی بگو بتونم خودم انجامش ...

خوراکی های مقوی بخور اگه دسترسی به مکمل ویتامین داری روزی یدونه بخور

یا قرص آهن هم هفته ای یدونه

ویتامین دیرماهی یکبار بخور   

صبح ها قبل صبحونه یدونه سیب بخور

و عطر گلاب هم بپاش روی بالشتت 

دمنوش به یا اسطوخودوس هم قبل خواب بخور 

مدیتیشن انجام بده قبل خواب و در طول شب وایت نویز پخش کن که خواب شبت عمیق تر بشه 

در طول روز حتما یک ربع حداقل تحرک داشته باش و جلوی نور آفتاب باش 

قبل از ساعت ۵ عصر هم یدونه اسپرسو وقتایی که خیلی خوابت میاد میتونه کمکت کنه 

شما پزشکی؟😍 . چجور تونستین؟سخته؟ شدنیه؟  من هیچ سهمیه ای ندارم و منطقه ۳ هستم . یازدهم.  ...

من رشته ای که درس میخونم زیرمجموعه رشته پزشکی هست.کارمون تشخیص و درمان یه سری بیماری هاس.من سال ۹۶ کنکور دادم.۳ سال پشت کنکور بودم.ببین نمیگم بهت سخت و نشدنیه ولی تلاش زیادی میخواد.اینکه منطقه ۳ هستی خوبه.زمان ما منطقه ۱ خیلی قبولیشون سخت تر بود.برات آرزو میکنم به آرزوت برسی😍