2777
2789
عنوان

کنکوری های عزیز تشریف میارید❤️

207 بازدید | 15 پست

من ۲۲ سالمه برا کنوور فرهنگیان ثبت نام کردم

بعد الان جریان ترمیم معدل چیه؟اجباریه؟ یه چیزای در مورد تایید سوابق تحصیلی نوشته بود میشه توضیح بدید؟

اینم بگم ک نهایی ما سال ۹۹ بود

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا فردا وقت دارین سوابق تحصیلی تون رو تایید کنین و بعدش ثبت نام ترمیم معدل شروع میشه

سوابق تحصیلی ۵۰ درصد تاثیر داره و اگه ترمیم نکنین ترازتون میاد پایین حتی اگه سال ۹۹ معدلتون ۲۰ شده باشه 

اجباری نیست ولی چون پنجاه درصد نمره تون از همین معدله،خیلی مهمه که ترمیم کنید

من جزو دانش آموزا درس خون بود سال ۹۹ زبان خیلی سخت بود خیلیا افتادن من با یازده پاسش کردم ریاضی هم گرفتم ۱۲😑فنون ۱۷ و عربی ۱۸ بقیه نمره هام بیسته معدلم ۱۷/۵۳😬

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
کنکور اردیبهشت برا فرهنگیا نرو دادی؟رشتت چیه؟

انسانی ام

آره اصلا نخونده بودمش

تا فردا وقت دارین سوابق تحصیلی تون رو تایید کنین و بعدش ثبت نام ترمیم معدل شروع میشه سوابق تحصیلی ۵ ...

اگه کمتر از سال ۹۹ شم چی؟

من جزو دانش آموزا درس خون بود سال ۹۹ زبان خیلی سخت بود خیلیا افتادن من با یازده پاسش کردم ریاضی هم گ ...

پس حتما ترمیم کن

ولی باید خیلی همت کنی و سعی کنی نمره هات عالی بشن

کتابای فرمول بیست عالین بگیر و همزمان که میخونی سوالاشم کار کن

پنجاه درصده دیگه

به اندازه کنکور اهمیت داره

هر کدوم بیشتره رو در نظر میگیرن ولی تراز نمره پایین امسال بیشتر از نمره های بالاتر ۹۹ خواهد شد چون ...

هییی خواهر گند زدن به همه چی

فکر میکنم کنکور فرهنگیان فقط همون اردیبهشت بود

آره

من شانسی ثبت نام کردم زیاد مهم نیست الان فقط میخواستم بدونم ترمیم اجباریه یا نه