2777
2789
عنوان

حسم مربوط به تاپیک قبلم

44 بازدید | 7 پست

سلام حقیقتا از دیروز دارم فکر می‌کنم و با خودم خوبیای طرفم رو می‌سنجم از طرفی همه تو تاپیک قبل می‌گن آره کات کن(جز یکی دو نفر که گفتن اگر پیگیر شد باهاش بمون)

از طرفی اولین بحث جدی ما بوده و امروزم همش هی می‌خواد سر بحثو باز کنه...

دلم پبششه می‌دونم حس اونم این‌طوریس

تو ماجرایی هم که تو تاپیک قبل تعریف کردم(قطعا جزئیاتو نگفتم و ماجرا خیلی جزئیات داره)

اما واقعا کات کردن درسته؟

حالا که دیگه شخص آنفالو شده حالا یکمی با تاخیر، منم یکمی پافشاری کردم و قطعا دو طرف مقصریم حالا یکی بیشتر یکی کمتر

عزيزم وقتي تو رابطه درست باشي و طرفت واقعا بخوادت اصن نيازي نيست شما حرفشو بزني يا تكرار كني

اين اقا شايد ب شما حس خوبي داره ولي منطقي باش عاشقت نيس و رابطتون رابطه جدي اي نيست 

عزيزم وقتي تو رابطه درست باشي و طرفت واقعا بخوادت اصن نيازي نيست شما حرفشو بزني يا تكرار كني اين اق ...

من با حرفتون کاملا موافقم اما می‌گم قطعا جزئیات رو نگفتم(مثلا هر دوی ما همکلاسی هامون رو فالو داریم)به صورت کاملا عادی.

فقط این چند وقت اخیر حس کردم این یک نفر حسش به پارتنر من طور دیگه‌ای هستش و بعدا از حسم مطمئن شدم و بیان کردم، پارتنر من گفت باشه من قطع ارتباط می‌کنم.

من هر باز چک کردم تو اون دو سه روز دیدم هنوز پیجشو داره

بعد بیان کردم گفتم عزیزم یه حرکتی برای پیج فلانی بزن.

با لحن و صدای بالا گفت زهرا من بهت چند بار گفتم آنفالوش می‌کنم قطعا انجامش میدم نیاز نیست یادآوری کنی دائم؟ انقدر ذهنم کند نیست که یادم بره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با حرفتون کاملا موافقم اما می‌گم قطعا جزئیات رو نگفتم(مثلا هر دوی ما همکلاسی هامون رو فالو داریم) ...

ببين عزيزم من قبلا تو شرايط شما بودم و با اينكه ب اجبار ب خواستم برسم حس خوبي بهم دست ميداد و فك ميكردم رابطم جديه ولي همش پوچ بود 

ادم وقتي تو ي رابطه درست هست تازه متوجه ميشه طرف مقابل براي اينكه ذره اي حس بد نگيري خودش دنبال اينه دليلايي ك نا امن هستن براي رابطتتون رو از بين ببره بدون اينكه شما بهش إشاره اي بكني حتي 

اميدوارم رابطتتون اونطوري ك بايد باشه خودت خيلي عاقلي بازم ي فرصت بده ولي دقت كن ببين اگه بازم احساس نا امني داري براي كات كردن درنگ نكن

ببين عزيزم من قبلا تو شرايط شما بودم و با اينكه ب اجبار ب خواستم برسم حس خوبي بهم دست ميداد و فك ميك ...

حقیقتا الان بعد دو روز قلبم آروم شد با این راهنمایی...

دور و بری هایی که آقا پسر رو می‌شناسن از جمله خانواده‌م می‌گن بهش فرصت بده چون تو هم مقصر بودی حالا اون بیشتر تو کمتر ولی اگر مورد مشابه پیش اومد دیگه رابطه‌ت رو قطع کن باهاش

حرف همه همینه.

منم با حرفای تاپیک قبل دچار دوگانگی شدم متاسفانه که نمی‌دونم باید چیکار کنم

حقیقتا الان بعد دو روز قلبم آروم شد با این راهنمایی... دور و بری هایی که آقا پسر رو می‌شناسن از جمل ...

زوده براي تصميم گيري تاپيك هاي قبلي رو خوندم اين اقا پسر اجتماعي هستن و چارچوب خاصي ندارن كم كم هم خود شما هم اون اقا سعي كنيد ب احترام رابطتون از باقي هم كلاسي هاتون فاصله بگيريد و چارچوب مشخص كنيد براي رابطتون و ارتباط با بقيه 

زوده براي تصميم گيري تاپيك هاي قبلي رو خوندم اين اقا پسر اجتماعي هستن و چارچوب خاصي ندارن كم كم هم خ ...

چه قدر کامل توضیح دادین، خیلی خیلی تشکر، ذهنم واقعا باز تر شد بابت فکر کردن بیشتر🙏🏻❤️