2777
2789

همسرم برای بچه ها بابای خوبیه مسئولیت پذیره واسه زندگی و بچه ها

ولی از همون روز اول تا الان که وارد ده سال شدیم هیچ ارتباط عاطفی نتونستیم باهم بگیریم. یعنی زمین تا آسمون سبک زندگی مون فرق داره حتی نوع تفریحات مون و لذت هامون. من خیلی آدم آروم و عاطفی و دنبال آرامشم و اون دنبال تکاپو و خیلی جدی با قانون زندگی میکنه.

در اصل از لحاظ عاطفی اصلا شبیه هم نیستیم

یعنی من به عنوان یه زن اصلا احساس نمیکنم که عشق رو تجربه کرده باشم. بارها هم سعی کردم یکم زندگیمون رو ازین خشکی دربیارم ولی اینقدر خشکه که فقط خورده تو حالم.

یعنی خانوادگی اینطوری ان. خیلی آدمای خوبی ان، ولی اصلا ابراز عاطفه ندارن. هیچکدوم. برعکس خانواده‌ ما.

یعنی حتی ممکنه ما یک هفته ام باهم حرف بزنیم تو یه خونه زندگی کنیم اما کوچکترین تماسی و ابراز احساسی نیست. انگار دوتا همکار تو خونه ایم. حتی دست هم نمیده. مدلشون همینه

از طرفی چیزی که باعث شده تا الان جدا نشم اینکه مرد بدی نبوده. خوبه. احساس مسئولیت داره نسبت به بچه ها. زندگی مون رو دوست داره. اما واقعا یکسره در عذابم چون اصلا تامین عاطفی نمیشم. هیچ قسمتی نیست که خوش بگذره بهم. فقط میگذره و خیلی وقتا بحث و اختلاف داریم باهم. اونم چون من اهل جنجال نیستم، به سکوت ختم میشه میره.. خیلی به ندرت هم پیش میاد بریم تفریح. یا تفریحاتی که من دارم رو یه جوری کوفتم میکنه. خیلی جدیه تو زندگی.

حالا نمیدونم تحمل کردنم تا الان درست بوده یا نه😔

از ابتدا چندین بار به جدایی فکر کردم ولی هی تحمل کردم.

الانم چند وقته تو فکرشم

یه دختر و پسر کوچولو ام دارم. دوست ندارم اونا آسیب ببینن چون خیلی مراقبت کردم خشونت یا چیزهای غیرعادی نبینن..

اما این دفعه جدی دارم به جدایی فکر میکنم. طوری که اونا آزاد باشن برن باباشونو ببینن.

کسی تجربه ای داره؟

یا ایده ای راجع به ازدواج دوم؟

بعضیا میگن شما تو اصول اولیه و سبک خانوادگی شبیه همین پس این چیزا دیگه حاشیه است و جدا شدن معنی نداره. یعنی وجود محبت تو زندگی مهم نیست؟

همش اثرات اینترنت و ماهوارست ک ب این جیزا فک میکنی

زندگیت خوبه دیگه

ایده ال فک نکن

عشق چی!!

اونمیم ک عاشقش بشی ممکنه یه سری اخلاقای بد داشته باشه

با پول های شوهرت حال کن

کارهایی ک دوس داری رو انجام بده

شوهرتو خرش کن تا بهت باج بده

خرش کن 

این کاربری دست دو نفر هست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینکه دنبال مردی باشی ک مثل خودت باشه کسل کننده تر هست باور کن

و اینم بگم ک بعد جدایی اصلا امکان داره ک بتونی اون مردی ک میخواییو پیدا کنی؟

و اینکه دوتا  بچه دارین ک در مقابلشون مسئولین بهترین تصمیمو باید درموردشون بگیرین

و در اخر عزیزم والا من مجرد دنبال مردی ام ک مسئولیت پذیر باشه نیست 

همه هول و دنبال رابطه بدون تعهد هستن 

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       

عزیزم همین حرفا رو به خودشونم زدید؟

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم

چرا از یه مشاور کمک نمیگیری همسرت شاید ایده ال نباشی ولی بنظر از خیلی از مردها بهتره یا لااقل ادم بدی نیست  شماهم تا وقتی با یه مشاور خوب بقدر کافی صحبت نکردی الکی برای خودت دردسر درست نکن طلاق گفتنش راحته ولی هزارتا دردسر داره و اینکه ازدواج دوم لزوما از اولی بهتر نمیشه گاهی بدتر هم میشه و اونوقت نه راه پس داری نه راه پیش  

همش اثرات اینترنت و ماهوارست ک ب این جیزا فک میکنی زندگیت خوبه دیگه ایده ال فک نکن عشق چی!! اونم ...

نصف اول حرفات کاملا درست بود اما بقیش 😐 خداییش ینی چی خرش کن ازش پول بگیر ؟ میتونی همین حرفا رو هم به زن داداش خودت بگی ؟؟؟؟

نصف اول حرفات کاملا درست بود اما بقیش 😐 خداییش ینی چی خرش کن ازش پول بگیر ؟ میتونی همین حرفا رو هم ...

منظور از خرش کن اینه ک رگ خوابشو پیدا کنه....اره دیگه زن داداشمم باید بدونه چطوری دل داداشمو بدست بیاره

کلا تو زندگی باید سیاست داشت 

یاد حرف دکتر بهشتی افتادم ..عزیزان عاشق شوید 

زندگی ب عشق است حساب کتاب به آدم زندگی نمیدهد..

زندگی با عشق اگه یکساعتم باشه ارزش داره به اینکه ۵۰ سال با ی نفر باشی ولی عشقی نباشه و بقول معروف از رو عقل انتخاب کردی و همه چی خوبه احترام همو داریم چیزی کم کسر نداریم ولی حالا با هم زندگی میکنیم عشق ب همینه .....نه همچین چیزی نیست ..اینکه از رو عادت شما در خونه رو باز کنی برای همسرت خیلی فرقش وقتی با عشق این کارو کنی ...

هر چند تو تمام زندگیا معپولن اختلاف هست ولی وقتی عاشقشی صبوری میکنی کنار میای ولی وقتی علاقه نداری و مجبوری مشگلات جدا علاقه نداشتن جدا قوز بالا قوزه

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
یاد حرف دکتر بهشتی افتادم ..عزیزان عاشق شوید  زندگی ب عشق است حساب کتاب به آدم زندگی نمیدهد.. ...

عزیزم این حالت ایده اله

خیلی باید خوش شانس باشی ک به این عشق ی ک تو میگی برسی

باید با واقعیت کنار اومد

عزیزم این حالت ایده اله خیلی باید خوش شانس باشی ک به این عشق ی ک تو میگی برسی باید با واقعیت کنار ...

این دیگه بستگی ب شخص دارع که بخواد کنار بیاد بمونه یا نمونه 

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
همش اثرات اینترنت و ماهوارست ک ب این جیزا فک میکنی زندگیت خوبه دیگه ایده ال فک نکن عشق چی!! اونم ...

درسته

زندگی ایده آل وجود نداره و هرکی یه ایرادی داره

شاید همین باعث شده جدا نشم ادامه بدم

اما اینا همه به کنار. کدوم پول؟ 😄 شوهرم طلبه است(حالا اینو که میگم دید خیلیا عوض میشه. اما طلبه ام یکیه مثل بقیه مردا، بقیه شغل ها.. همین)

قشر خودمون میفهمن چی میگم.

خودم پولکی نبودم از اول. برای همین همسر طلبه قبول کردم. یعنی خونه و خیلی چیزا نداریم اما دنبالش هم نیستم. فقط احساسی ام متاسفانه. اتفاقا خیلی ساده میگیرم. به من همین که یه شب بریم بیرون پارک و یکم باهم حرف بزنیم خیلی خوش میگذره و راضی ام. اما نبوده و نیست. انگار نمیتونیم ارتباطی بگیریم باهم. همه چی خیلی خشک میگذره