2777
2789
عنوان

اختلاف 10 ساله. واقعا نیاز به کمک دارم!

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 50 پست
سلام خوبی ببخشید من دارم درس روانشناسی میخونم اگ دوست داری قبول کن حرف بزنیم ناشناس

مرسی سنم بیشتر از این خریت هاست که دوستی مجازی رو قبول کنم

ده دوازده سال پیش شاید اینجوری خر میشدم

به بهونه روانشناسی یا هرچی ...

تشکر به هرحال.

شمام دنبال راه درستش باش

مرسی سنم بیشتر از این خریت هاست که دوستی مجازی رو قبول کنمده دوازده سال پیش شاید اینجوری خر میشدمبه ...

عزیز شما داری اشتباه میکنی.. اون باید خیلی خر باشه ک بیاد اینجا دنبال دوست و این داستان ها بگرده.. اصلا من میدونم شما اهل کدوم شهری.. من اگ بخوام برم دنبال ایی داستانا ک شما میگید توی شهر ک زندگی میکنم هم خیلی هست.. ولی شما نگاه کنید به عضویت من.. من چندین سال اینجام.. و دارم در کنار درسم اینجا هم تجربه کسب میکنم.. من اینجا با خیلی ها دوست هستم البته ن از اونایی ک شما میگید..  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی سنم بیشتر از این خریت هاست که دوستی مجازی رو قبول کنمده دوازده سال پیش شاید اینجوری خر میشدمبه ...

عزیز من بچه هم نیستم ک اینجا دنبال این داستانا باشم.. من 30سالمه و اگ بخوام برم دنبال این چیزها خودم میدونم کجا و چطوری برم.. 

باشه عذرمیخوام. موفق باشید

عذر خواهی نخواستم عزیز.. من اینجا با خیلی ها در ارتباطم و همیشه باهاشون حرف میزنم در مورد مشکلاتشون.. ولی خدا خوشش نمیاد بگم.. شما هم موفق باشید.. و یاد بگیرید ک الکی بدون دلیل قضاوت نکنید.. من اگ ب شما درخواست دوستی داده بودم شما حق داشتی فوش هم بدی.. اما الان....