2777
2789
عنوان

خرید با شوهر😑😑😑

1323 بازدید | 59 پست

من تازه عقد کردم به صورت سنتی.این مدت خانواده شوهرم خیلی بهم لطف داشتن من فرصت نکردم جبران کنم چند روز پیش یه لباس خیلی خوشگل دیدم گفتم برای خواهرشوهرم بگیرم چون تولدش بود.بعد که هدیه رو بهش دادم خیلی دوست داشت گفت ادرسشو بگو میخام برای خواهرامم ازش بگیرم من گفتم خب اشکالی نداره خودم برا اونام میخرم.با شوهرم رفتیم بخریم گفتم حالا که داری برا همه میخری برا خودمم بخر دیگه.گفت باشه.خلاصه رفتیم اونجااا تو مغازه برا خاهراش و مامانش و اینا خرید کردیم گفت تو نمیخوای؟من اومدم خودمو لوس کنم گفتم نه دیگه به شوهرم فشار میاد اونم هیچی نگفت رفت بیرون😑😑😑😂😭از مغازه که اومدیم بیرون گفتم واقعا برا من نخریدی گفت خب خودت گفتی نه دیگه هرچی غر زدم بازم به روی خودش نیاورد برگرده بخره

به نظرتون من حسودم یا واقعا حق دارم ازش ناراحت باشم چون واقعا ناراحتم برا این همه ادم خرید کرد برا من نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین گلم مردا نمیتونن تشخیص بدن وقتی ما میگیم نه نمیخاد

یعنی واقعا نمیخاد

یا یعنی اینکه اصرار کن و انجامش بده و اگه انجامش ندی بهم برمیخورهههه

باید رک بگی میخای یانه

دیگه وقتی گفتی نه ناراحتی و حسودی نداره

حسودی چرا

اونکه نخواسته برای خواهراش بخره خودت بردیش برای اکنا خرید کنین خب