2777
2789
عنوان

خیلی شک دارم ک باردارم باشم

104 بازدید | 10 پست

سلام همگی.من خیلی شک دارم ب بارداریم.بیبی زدم منفی بود چندروز پیش عصر بود.بعد الان دیگ از امشب باید یک شب درمیون اقدام داشته باشم برای ماه بعد.اما واقعا شک دارم.از طرفی اینقدر زود هی بیبی زدم اینا میترسم دیگ ازش و اینکه خاله من 1 ماهه تقریبا بچش قلبش متاسفانه تشکیل نشد و کورتاژ کرد.دیشب ازش پرسیدم گفت من بیبی زدم دوتا منفی بود همگن موقع ازمایش نشون داد بهم..نمیدونم اقدام داشته باشم یا نه؟ایا اقدام در هفته های اول اگر احیانا باشم ضرر داره؟چیکار کنم؟

وا نه اقدام چه ضرری برای حاملگی داره بر فرضم که حامله باشی 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اگرم حامله باشی ضرر نداره

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

پریود نشد؟ اگه موعدت رد شده و پری نشدی دیگ وقت اقدامت نیست ک باید منتظر باشی ببینی مییشی یا نه

همیشه پریودام 5 روز 6روز بود اولش لک های قرمز دیگه چندین ساعت بغد خونریزی 4روز.اما اینبار 2 روز قبل موعد لک صورتی بزرگ فرداش چنتا قهوه ای روز موعدم خونریزی ب مدت 2 روز و یهو قطع شد.درصورتی پریودام ذره ذره کم میشد تا کامل روز 6 قطع.ب خالم گفتم گفت منم 2 روز خونذیری داشتم یهو قطع شد رفتم ازمایش ماه بعدش ک پریود نشدم گفت 6هفته ست بارداری

همیشه پریودام 5 روز 6روز بود اولش لک های قرمز دیگه چندین ساعت بغد خونریزی 4روز.اما اینبار 2 روز قبل ...

منم ماه پیش خونریزیم یه روزه و غیر طبیعی بود باردار نبودم

تو اقدام این چیزا طبیعیه

بدنت داره اماده بارداری میشه

میشه برام صلوات بفرستی؟الهم صل علی محمّد و آل محمّد و عجل فرجهم🤍
منم ماه پیش خونریزیم یه روزه و غیر طبیعی بود باردار نبودم تو اقدام این چیزا طبیعیه بدنت داره اماده ...

انشالله ک باردار باشم ولی اگرم نباشم همینم ک بدن اماده میشه باز جای امید داره.دیشب داشتم ب خالم میگفتم علائممو.گفت دقیقا منم همینارو داشتم.تکرر ادرار.سر درد.صبح ک بیدار میشم انگار معدم ی سردی و تهوع توشه ک تو دهنم اب جمع میشه بعد از نیم ساعت خوبم انگار.مچ پاهام درد میکنه.زیر دلم تیر میکشه.دیشب چشمام خخیلی سنگین بود انگار پلکم سنگین بود.خالم گفت منم همشو بودم

انشالله ک باردار باشم ولی اگرم نباشم همینم ک بدن اماده میشه باز جای امید داره.دیشب داشتم ب خالم میگف ...

بیبی چک بزن دوباره اگه مثبت شد ک حتما بارداری🥰💗

میشه برام صلوات بفرستی؟الهم صل علی محمّد و آل محمّد و عجل فرجهم🤍