2777
2789
عنوان

دلم از شوهرم پره

406 بازدید | 12 پست

ازش راضی نیستم....

۱- هرجا میره به من نمیگه 

۲- پنهان کاره

۳-همش تو اتاقه پای لپ تاپ میگه من دارم ترید میکنم در رو میبنده میگه مزاحم نشو ساعتا پای لپ تاپه

۵-حسرت اینکه با شوهرم حرف بزنم درد و دل کنم چرت و پرت بگیم شاد باشیم دوست باشیم تو دلم مونده ده دقیقه حرف بزنم میگه ک س شعر نگو برو حوصله ندارم 

۴-دوتا گوشی داره یکی معمولی یکی ایفون،همه چیزش تو ایفون نصبه براش رمز گذاشته و به من نمیگه....

۵-میره به زن داداش انگلیسی یاد میده و این منو اذیت میکنه راضی نیستم،حتی به من نمیگه کی رفته کی نرفته چی پیش رفته...

۶-روزی یبار یا روز درمیون نزدیکی داره این منو اذیت میکنه خیلی😢

۷- بهم بی احترامی های زیادی کرده و میکنه 

۸-نمیزاره‌ زیاد برم بیرون میگه هرجا میری باید منم باشم ،فقط خونه مادرم و مادرش میبردتم هفته ای یبار و هفته ای یبارم با ماشین دور میزنیم..عیداهم میبره خونه خواهرا و داداشاش...

۹-بهم کم پول میده با اینکه درامدش زیاده 

۱۰- بعد مدت ها برام لباس مجلسی گرفته میگه مادرم گفته برا ناهید لباس مجلسی بگیر ،تصور کنید یعنی خودش نمیخواسته بخره ،اومده به من میگه در حد ۳۰۰ هزار یه لباس بخر اخرشم یه شومیز و دامن مجلسی برداشتم ۸۰۰الان پشیمونم بهم حس گدا بودن دست داداین همه منت برای ۸۰۰ هزار

و....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم پرتش میکنم از زندگیم بیرون  مگه محتاج شوهرمم؟

شما شاید نباشین ولی منی خانوادم اونقدر فقیرن که از ۳ وعده غذایی یکیشو میتونن تهییه کنن مجبورم اینو تحمل کنم

از کی اینجوری شده

۳ ساله ازدواج کردیم نصف این عادتارو از اول داشت ولی‌ بعضیاشو از وقتی وضع مالیش بهتر شد پیدا کرده،از وقتی ازدواج کردیم قیافشم خیلی بهتر شده...

شما شاید نباشین ولی منی خانوادم اونقدر فقیرن که از ۳ وعده غذایی یکیشو میتونن تهییه کنن مجبورم اینو ت ...

پس همون که اینجور وحشی شده نگو که داره از اخلاقت سواستفاده میکنه دیگه چی میشه کرد کاری کن باهاش خوش باشی هرچند سخته این مدل زندگی خدا به راه راست هدایتش کنه 

ازچی نزدیکی ناراحتی متوجه نشدم

نزدیکی زیاد بدون هیچ مهر و محبتی حس وسیله بودن بهم دست میده انگار وسیله برای تخلیه نیازشم قبل و بعدش هیچی نه مهر و محبتی نه دوستی نه درد و دلی هیچی