من الان ۱۸ سالمه هنوز خونه ی پدرم زندگی میکنم و هیچ کس دیگه ای هم ندارم خودم هم اصلا مستقل نیستم. اگه از پدرم شکایت کنم به خاطر آزار و اذیت جسمی چی میشه؟ چیکارش میکنن؟ بعدا که دوباره برمیگردیم خونه بدتر از قبل نکنه؟ به نظرتون باید به کسی بگم؟
اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقهشو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک میزنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه میپذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
از همه ی دنیا فقط مامانم هست که اون از منم بدتره وضعش.
اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقهشو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک میزنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه میپذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.
اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم نه سنگرتون ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️ 💎💍💎 تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘
ول من وقتی میبینی چشه چرا میری جلو برو بخواب برید بگردید مستقل بشید کم رنگش کنید
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
احتمالا بدترت میکنه بعضی باباعا همینن! ولی شکایت برای پدر خوب نیست مگه چیکار میکنه ؟
میزنه
همین امشب تازه از پیش دوستاش اومده بود مست مست بود من یه غلطی کردم یه چیزی بهش گفتم با سیگارش دستمو سوراخ کرد انقد گریه کردم چشمام هنوز میسوزن