2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی پولش و داری اجازه نمیخواد 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

شغلت چیه

تازه از کارم استعفا دادم

ولی پول کافی دارم

kalon یعنی یه زیبایی که فراتر از زیباییه ظاهریه،زیبایی‌ای که انگار از قلب شروع میشه و تو چهره‌ی اون آدم میبینیش

وقتی فرصت همراهی والدین رو داری چرا تا دوزار پول تو جیبت اومد باید فکر منفک شدن ازشون داشته باشی؟! 

من با کسی که تو دوران مجردی بدون عذر موجه از خانواده‌اش جدا زندگی کنه ازدواج نمی‌کنم.

من تنها زندگی میکنم باور کن هیچ خبری نیست قدر دوربریاتو بدون خیلی

خسته شدم حوصله هیچکیو ندارم ولی میترسم تنهایی مشکلی برام پیش بیاد بمیرم

kalon یعنی یه زیبایی که فراتر از زیباییه ظاهریه،زیبایی‌ای که انگار از قلب شروع میشه و تو چهره‌ی اون آدم میبینیش
وقتی پولش و داری اجازه نمیخواد 

میگن احتیاج به مواظبت داری

میتونی خونه بگیری؟ چند سالته؟

بله ۲۳

میگن احتیاج به مواظبت داری

😐

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.