2777
2789

الان چند ماهی میشه همش درگیر دکتر و و رقت و امد بیمارستانم،،،گچ دست پسرمو باز کردم روزی که بازش کردیم رفتم ازمایش خون بده و روزی که بردم نشون دکتر بدم گفت ببر فوق اخصص اصلا انگار ادامه داره ،،،برا خودم و شوهرم هم همینطوره ،،اخه چرا اینجوری ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشاا... هرچی زودتر ارامش برگرده به زندگیتون گلم

یه وقتایی واقعا اینجور میشه 

فقط مختص شما نیس

یه موقع هایی خدا بیشتر میذاره لامنگنه که بنده هاش و بسنجه 

ماهم  نزیک سه چهارماه همین اوضاع و خونوادگی داشتیم حتی مامان و بدترینمونم بابام😔😔😔

😎😀پوزیشن موردعلاقم اینه که من زیر باشم 👇پتــو رو😀👆

به تعطیلی که میخوریم مهمان هم اضافه میشه،،،همه بار خونه رو دوش منه خرید نونوایی میوه همه چی،،،،شوهرم به خاطر وضعیتش یک کیلو هم نمیتونه بلند کنه،،،همیشه بیرون میدیم یه خانومی نون میگیره یا با شوهرشه میگفتم چرا شوهره بچه رو نمیگیره چقد مرده ظالمه

من شنیدم اش ابو دردا چارشه اما بلد نیستم دوستم همش مریضی پشت مریضی پخت خوب شدن اما من مسافرت بودم ندیدم چی هست

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

چشمتون کردن ما یکماه پیش اینجوری بودیم واییییی نمیدونی چی میکشیدم شوهرم مسموم خودم دندون عقلم عفونت کرد زد به گوشمو گلوم صدام درنمیومدروکاغذ مینوشتم به دیگران نشون میدادم بچم همش سرفه میکرد به حدی که استفراق میشد ماشینمون خراب شدازتعمیرگاه اوردیم توراه پنچرشد اومدیم پنچریو بگیریم جک شکست با یه بدبختی رسیدیم خونه فرداش شوهرم سرکار صورتش زخمی شد8تابخیه خورد اینا همه توی 4روز پشت سرهم 

دراین دنیا که مردانش به نامردی عصا ازکور میدزدند .من از خوش باوری انجا محبت آرزو کردم