2777
2789
عنوان

دخترخالم عاشق یه مردمتاهل شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1139 بازدید | 56 پست
فکر کردی بقیه مردا   هیچ زنی خودشو به اب آتیش نمیزنه ؟ مردا محل نمیدن .   اگه محل بدن ...

منم دیدم 

تو ی شرکت بودن ی دخترا بود با ۵تا مرد بود یجوری جوری ک جلب توجه میکرد

آرایش غلیط

لباس کوتاه

و....

جلوشون ناز میکرد

اومد سمت منم همش جلوم خم شد بخدا قسم اخرشم اخراجش کردن ولی خیای ازشون تیغ زد

کاربری آقا هستم،،،،پرورده کوردم ایلام خاکمه....
بقیه بفهمن بد میشه براش خودم راهنماییش میکنم نشد میبرمش مشاوره

امیدارم موفق بشی اما ناشناس پسره رو بترسونی بد نیست شاید خودش رو جمع کرد 

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاشق مرد متاهل شدن اشتباهه محضه

آره 

وای خدا اون روز رو نیاره 😱😱😱

من ازش خوشم میومد ولی هر لحظه می گفتم نکنه کسی تو زندگیش هست 

به هر حال رفت از اینجا بعدم ما با هم در ارتباط نبودیم که ولی اون خیلی آقا و متشخص بود 😕

حتی یه بار اشاره غیر مستقیم در مورد مامان و باباش و خونشون هم کرد 

💔😕

در قدم اول سرزنشش نکن اصلا، خیلی اروم باهاش صحبت کن 

جوری که احساس راحتی پیشت کنه و نگران نباشه که الان سرزنشش میکنی... 

بعد خیلی دوستانه بهش بگو این عشق نیست و فقط یه دوست داشتنه زودگذره، باید ارتباطتت رو با خواهر پسره قطع کنی، جاهایی که پسره میره 

تو نری

و تا جایی که میتونه ذهنش رو سرگرم کنه 

دنبال رابطه سالم با پسر خوب باشه 

و بعد بگو که هنوز سنش کمه فرصت های زیادی داره 

فعلا روی رشد خودش تمرکز کنه و به خودش فرصت بده تا یه سال بگذره

بعد به این روزای خودش میخنده

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...
در قدم اول سرزنشش نکن اصلا، خیلی اروم باهاش صحبت کن  جوری که احساس راحتی پیشت کنه و نگران نباش ...

نه من ک از بچگی باهم بزرگ شدیم مث خاهرمه و واقعا خاهرانه راهنماییش میکنم نمیدونم چش شده کاش حداقل پسره مجرد بود خودم باهاش حرف میزدم ک پاپیش بزاره ولی پسره زن داره میشناسمش چن بار دیدمش قبلا ، یکسال نیست ک زن گرفته ۲۵_۲۶ سالشم هست🤦🏼‍♀️

دخترخالم میگه باهم نیستیم اما صدتا عکس ازش داره مطمعنم دروغ میگه باهمم حرف میزنن ب من نمیگه چون گف دانشگا بودم ون وقت پیش ک همینجوری رد شده شناخته منو سوار کرده رسونده خونه بابام دیده گفته چرا جلو نشستی سوار شدی منم گفتم هم مسیر بودیم🤦🏼‍♀️طفلی خودشم مدام اشک میریزه میدونه این رابطه سرانجامی نداره ولی میگه نمیتونم 

ناراحت نشی ولی خاک تو سرش دیگه بهش رو نده یه وقت دیدی خدایی نکرده به شوهر توهم چراغ سبز نشون داد&nbs ...

نه ازین لحاظا از شوهرم مطمعنم حتی ما وقتایی ک خلوت میکنیم بادخترخالم محمد میره بیرون میگه یوقت زشت نباشه من خونه باشم شاید راحت نباشه دخترخالت ..‌.

دخترخوبی بود نمیدونم الان امروز داشت گریع میکرد گفتم چیشده جریانو برام گف حتی میگف دلخوشم به وقتایی ک چن ثانیه تو مهمونی میبینمش🤦🏼‍♀️بخدا من از ظهر دارم بهش میگم اشتباهه بخدا اگه پسره مجرد بود ب خاله میگفتم ک‌ حداقل به هم برسن اما الان یکسالم نیست ک پسره زن گرفته من چن باری قبلا دیدمش پسررو تو مراسما ظاهرا پسر خوبی ام بود قبلا اما دخترخالم میگه چن باری دیدم میرم دانشگا تعقیبم میکنه یا در خونشون الکی گف یبار رد شده و.... هرچی از ظهر میگم ول‌کن این هوسه اشک میریزه میگه نمیتونم بخداقسم موندم چیکار کنم از طهر حالم داغونع

نه ازین لحاظا از شوهرم مطمعنم حتی ما وقتایی ک خلوت میکنیم بادخترخالم محمد میره بیرون میگه یوقت زشت ن ...

اگه میتونی ببرش مشاوره بهش بگو خودتو بزار جای زن بدبخت طرف چه حالی میشی،این هوس شیطانیه که آبرشو بره، مجرده خبرش دربیاد دیگه کسی طرفش نمیاد  

پدر و مادر چراغ خونن،،خدایا چراغ هیچ خونه ای رو خاموش نکن...الهی آمین🤲
اگه میتونی ببرش مشاوره بهش بگو خودتو بزار جای زن بدبخت طرف چه حالی میشی،این هوس شیطانیه که آبرشو بره ...

اره حتما شنبه یه سر میبرمش مشاوره ، میگه باهاش در ارتباط نیستم اما رفتارش مشکوکه ، دیشب وسط همه سر سفره بودیم یهو دخترخالم غیب شد بعد ک سفره هارو جمع کردیم رفتم دیدم تو اتاق داره با تلفن حرف میزنه گفتم کیه گف هیچی دوستمه یا مثلا پریروز تند تند پاشد ارایش کرد رف تو اتاق درو بست فککنم تصویری میگرف حتی جوری رفتاراش مشکوک و تابلوعه ک محمد دیشب گف‌ مطمعنی دخترخالت حالش خوبه؟(محترمانه گف منظورش این بود ینی باکسیه) ، منم گفتم اره بابا دخترخوبیه و ماس مالی... امروزم گفتم تو ک میگی باهاش در ارتباط نیستم چرا از همه چیش خبر داری حتی ساعته رفت و برگشته سرکارشم میدونه بعد میگه باهم درارتباط نیستیم و مطمعنم دارع دروغ میگه.... شنبه میریم مشاوره ببینم چی میشه خدا کنه فراموشش کنه 

اره حتما شنبه یه سر میبرمش مشاوره ، میگه باهاش در ارتباط نیستم اما رفتارش مشکوکه ، دیشب وسط همه سر س ...

پس قضیه خیلی بیخ پیدا کرده تو نمیتونی کاری براش بکنی فقط دلم واسه زن طرف میسوزه 😔.نزار محمد بفهمه با مرد متاهله خوب نیست،اگه تونستی براش کاری که خوب اگه نه بهش بگو اگه کات نکنی دیگه نه من نه تو 

پدر و مادر چراغ خونن،،خدایا چراغ هیچ خونه ای رو خاموش نکن...الهی آمین🤲
پس قضیه خیلی بیخ پیدا کرده تو نمیتونی کاری براش بکنی فقط دلم واسه زن طرف میسوزه 😔.نزار محمد بفهمه ب ...

منم اولش فک میکردم شاید فقط یه دوس داشتنه یه طرف و دورادور باش اما....🤦🏼‍♀️پسره ک اینو برا ازدواج نمیخاد من ازین میسوزم استفادشو میکنه و میره تازه در خوشبینانه ترین حالتش تو فامیل واسش دس نگیره و بدنامش نکنه ،، طفلک زنشم با حرفایی ک شنیدم دختره خوب و خانومیه ،، گفتم حداقل خاک بر سرت کاش مجرد بود طرف میشد کاری کردبه هم برسید خودشم میدونه فقط این وسط واسه سرگرمی با هم هستن اما دارع خودشو گول میزنه ک‌اونم دوسش داره...

نه اصلا به محمد چیزی حتی بروزم نمیدم درست نیست کلا یه سری چیزارو فوری ادم به شوهرش بگه...

فقط ازین ناراحتم من چرا ب این گفتم بیاد اینجا الان عذاب وجدانه اینکه این قضیه رو دارم مخفی میکنم داره میکشه منو،اگه بگم  زندگی و آبرویِ اون زنو دخترخالمو و پسره باهم تو طایفه و درهمسایه میره،،اگه نگم پسره درآخر سواستفادشو میکنه و میره دخترخالم میمونه و یه دنیا شکست و افسردگی،،شنبه میبرمش اگه تونستم براش کاری بکنم ک هیچی اگه نه میفرستمش بره خونه دیگم باهاش هیچ حرفی نمیزنم ،ادم عاشق میشه مگه میشه نشع اما با یه مردمتاهل نه نمیشه اصلا🤦🏼‍♀️