2777
2789
عنوان

بیاید بگم پسرِ چی گفت

213 بازدید | 26 پست

یه دانشجو ترم آخر (۲۵ ساله) ۲ روز پیش بهم پیام داد جزوه داری گفتم نه رشتم یه چیز دیگه هست امروز دوباره پیام داد بهم پیشنهاد دوستی داد و عکسش را فرستاد گفت نظرت؟   گفتم خوبه تا ببینیم چی میشه. بعد یهو پیام داده حالا کجا همدیگه رو ببینیم گفتم تو دانشگاه. میگه نه بریم بیرون! 

( من اهل بیرون رفتن با پسر غریبه نیستم) گفتم نه من نمیام من اینطوری تربیت نشدم جناب اگه نمی تونی کنار بیای تموم کنیم ، میگه برو بابا ترسو   گفتم خدانگهدار موفق باشید و اون هم نوشت بای  بنظرتون این باز پیام میده؟ کار درستی کردم؟ 

که با این درد اگر در بند درمانند، درمانند   

اره....

اگرواقعاگفته دانشگاه براش کافیه

باافتخار دخترایرانم❤️🇮🇷توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیخیال برای سواستفاده می خواستت اسی ساده نباش درخواست ها رو قبول نکن همش سواستفاده و نتیجش آسیب به ر ...

نه بابا من خودم انقدر از دوستی می ترسم که تا حالا که ۲۰ سالمه یه دوست هم نداشتم 

و یه چیز دیگه اگه واقعا می خواستت همین جوری ولت نمی کرد به پر و پات می پیچید

آره بابا بهش گفتم من ندیده نشناخته با غریبه جایی نمیرم

نه بابا من خودم انقدر از دوستی می ترسم که تا حالا که ۲۰ سالمه یه دوست هم نداشتم 

حواست باشه ی چندنفرسواستفاده گر نامحسوس به دامت نندازن

باافتخار دخترایرانم❤️🇮🇷توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️