بچه هام تویه ساختمان بهترین نقطه شهر نگهبان هستیم شوهرم کاراروانجام میده، آب برق گاز رایگان، اسپیلت، پکیج، داره، همسایه هامون خوبن ماهی 8حقوق میدن یه اتاق 12 متریه اتاق 15 متر بایه آشپزخونه کوچیک خیلی کوچیک، کابینت داره کمه حمام دستشویی بیرون هست ولی مرتبه، به نظرتون همین جابمونیم یا بریم مستأجری این جایی که ماهستیم با این خونه واین محل اقوام میگن همین دوتااتاق ماهی 10 اجارش هست، اگه بخوام بلندبشم خوبیش این هست دیگه جام بزرگتره ولی محلش خوب نیست اینجاگل شهرهستیم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وا زحمت کشیدن پول در اوردن چرا انتظار داری بیان بدن به شمااا؟
خدابه آدم میده تابه زیردست هم برسه وبهش بده من نمیگم همه پولشونوبدن ولی کسی که دبی خونه ومغازه پا چه فروشی داره 5 واحد نه وماهی فقط 100 ازمستأجراش میگیره غیرازپول پیششون حداقل ماهی یه کیسه برنج بخره ازش کم نمیشه
ببین فدات من اونچه دیدم رو گفتم اما خب مثلا ماهی پونصد تومن بدم ب کسی ک داره مواظبت و محافظت ...
درسته ولی هر چیزی یه قانون داره،،برفرض ما ماهیانه چهارصد به سرایدار ساختمون میدیم درست،،این حق سرایداره،،،داریم و زندگیمونم خوبه،،،،ولی براش تلاش کردیم ،،داریم زحمت میکشیم برا اینده بچه هامون،،،،اون پونصد هم خرج بچه خودم میکنم،،،،پس دلیل نمیشه گدا باشم😁 فقط با برنامه پیش میریم
این خانمم بجای توقع از بقیه و اینکه بگه گدان ،،خودشم تلاش کنه واسه زندگی و بچه اش
کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....