2777
2789
عنوان

خونه اجاره کنیم یاهمین جابمونیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1612 بازدید | 81 پست

عزیزم الان اجاره هاخیلی گرون شده جداازپول اب وبرق وگازشوهرم پارسال۹تومن حقوق داشت ۵تومن میدادیم اجاره یک وخردی قسط داشتیم با۲وخردی زندگی میکردیم خونه مفته بشین بیرون کارسخت گیرمیاداگه سخت نیس بشینین قسط اضافی ندارین

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا زحمت کشیدن پول در اوردن چرا انتظار داری بیان بدن به شمااا؟

خدابه آدم میده تابه زیردست هم برسه وبهش بده من نمیگم همه پولشونوبدن ولی کسی که دبی خونه ومغازه پا چه فروشی داره 5 واحد نه وماهی فقط 100 ازمستأجراش میگیره غیرازپول پیششون حداقل ماهی یه کیسه برنج بخره ازش کم نمیشه

درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌
نمیدونم😂😂 خداکنه😁

ببین فدات من اونچه دیدم رو گفتم 

اما خب مثلا ماهی پونصد تومن بدم ب کسی ک داره مواظبت و محافظت میکنه از محل زندگیم و ارامشمو بهش مدیونم هیچی از من کم نمیکنه

مستاجری سخته هرماه هم باید کلی اجاره بدید سرسال هم دنبال خونه باشید الان حداقلش خیالت از جات راحته ...

کاردرمنزل هم پیدانمیشه اگرهم پیدابشه اولش میگن باید اینقد پول بدی

بعضیا خیلی پرروان چون پول دارن نمیدن به کسی میشن گدا پول زحمتشو داره میخوره 

دقیقا👌🏻هرکس واسه موقعیت و‌داراییش زحمت کشیده تلاش کرده

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
عزیزم الان اجاره هاخیلی گرون شده جداازپول اب وبرق وگازشوهرم پارسال۹تومن حقوق داشت ۵تومن میدادیم اجار ...

تاحالاهمه گفتن بمون پناه برخدا پس میمونیم

ببین فدات من اونچه دیدم رو گفتم  اما خب مثلا ماهی پونصد تومن بدم ب کسی ک داره مواظبت و محافظت ...

درسته ولی هر چیزی یه قانون داره،،برفرض ما ماهیانه چهارصد به سرایدار ساختمون میدیم درست،،این حق سرایداره،،،داریم و زندگیمونم خوبه،،،،ولی براش تلاش کردیم ،،داریم زحمت میکشیم برا اینده بچه هامون،،،،اون پونصد هم خرج بچه خودم میکنم،،،،پس دلیل نمیشه گدا باشم😁 فقط با برنامه پیش میریم

این خانمم بجای توقع از بقیه و اینکه بگه گدان ،،خودشم تلاش کنه واسه زندگی و بچه اش

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
بعضیا خیلی پرروان چون پول دارن نمیدن به کسی میشن گدا پول زحمتشو داره میخوره 

اولندش پروخودت هستی حرف دهنتوبفهم،حالاهروقت توپولدارشدی به کسی کمک نکن، 

بچه هات منطقه خوب مدرسه میرن این رو هم در نظر بگیر 

ولی اگر قراره تغییر شغل با یه درآمد خیلی بالا بدین آره ارزش داره جا به جا بشین چند سال سختی بکشین 

به هر حال میگی ۸ تومنه و این ۸تومن کمه نمی‌تونید هیچ پیشرفتی داشته باشین