2777
2789

سلام دوستان،کسی هست که تا بحال حنای قالبی برای حنابندان درست کرده باشه؟ ترکیباتشو اگه میدونید بگید ممنون میشم

خدا جونم مرسی بابت این حس نابی که بهم دادی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم حنا رو با یه مقدار چسب چوب قاطی میکنن

مطمئن نیستم البته

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم باید بگم که:دریا طوفانیه؛قایق سوراخه؛پارو شکسته؛ ولی انگیزه زیاده خیلی زیاد.....از کوسه هام نمی‌ترسم!😊
مرسی دوستان از اینکه اومدید

من درست کردم 

حناتو بریز تو یه سینی بعد کم کم آب رو بریز آب خیلی کم بریز که سفت بمونه اگه شل بشه قالب نمیگیره خیلی سفت هم نشه 

حنارو با دست مشت بده تا قشنگ مخلوط شه بعد پهن کن کف سینی و قالب بزن اگه قالب رو چرب کنی حنا به قالب نمیچسبه و راحا از قالب خارج میشه روی حنا هم با وازلین چرب کن ترک نخوره خیلی وازلین نزن چون حنا به هر حال ترک رو میخوره وازلین باعث میشه کمتر بخوره

منپ برا کسی درست کردم و سر رشته ای از این کار ندارم ولی یکم وقت گیره البته من حنارو قالب کوچک میزدم میخواست بده دست مهمونا 

قالب ستاره ای کوچک زدم و داخل سیخ چوبی زدم به سیخ چوبی هم ربان بسته بودن شکل پاپیون روی ستاره رو هم اکلیل سفید و طلایی زدم خوشگل شد