2777
2789
عنوان

یعنی بعضی نی نی سایتیا

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 41 پست
دقیقا همینجوره طرف میگه شوهرم زنبازه خرجی نمیده کتکم میزنه فحاشی می‌کنه، اینا میان میگن لباس جذب بپو ...

دقیقا یک راه حل هایی میدن که افکار بچگانه مشخص میشه

تو همین نی نی سایت من شنیدم یه دختره پونزده ساله برای یه خانمی که دکترای حقوق داشت نسخه طلاق پیچید😂😂

یا فقط اونایی که یاد گرفتن میگن سیاست داشته باش خونه به نامت بزنه بابا به قرآن اون واسه چند سال پیش بود شوهر میترسید خونه میزد به نام الان مردا انقدر پرو شدن صاف صاف تو چشمات نگاه میکنه میگه رفتم خیانت کردم خوب کردم 

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا یک راه حل هایی میدن که افکار بچگانه مشخص میشه تو همین نی نی سایت من شنیدم یه دختره پونزده سال ...

این خونه به نام زدنو باید خانواده ی خوبی داشته باشی سرعقد بگن داماد  واست بزنه من دختر دیدم سر عقد خونه شوهرش که تنها دارو ندارش بودو زده بود به نامش با ۳۱۴ تا سکه و کلی طلا همچین مالی هم نبود دختره 

بعد از خیانت مگر اینکه مدرک داشته باشی که با زن متاهل بوده و میدونسته که زنه متاهله چون مجازاتش خیلی سنگینه احتمالا ترجیح میده بابت حق السکوت به زنش بده، مرد دیدم که بعد از خیانت ملک به نام زنش زده که نره ولی اونا خیلی خوش شانسن، اکثر مردا بعد از خیانت طلبکارم هستن

دقیقا یک راه حل هایی میدن که افکار بچگانه مشخص میشه تو همین نی نی سایت من شنیدم یه دختره پونزده سال ...

بعضیا هم دیدی هی میگن عزیزم یکم مطالعه کن ، چند روز پیش تو تایپیک خیانت یکیشون نظرش این بود که خانوما تو خیانت شوهرشون مقصرن بعد میگفت یکم مطالعه کنید بهش گفتم میشه چندتا کتاب که تو این زمینه مطالعه کردین بهمون معرفی کنید خفه خون گرفت  

این خونه به نام زدنو باید خانواده ی خوبی داشته باشی سرعقد بگن داماد  واست بزنه من دختر دیدم سر ...

دقیقا 

الان مردا انقدر پرو شدن یه منتی هم رو سرت میذارن 

یکی از آشناهای ما به زنش خیانت کرد زنه فهمید پسره برگشت خیلی اعتراض کنی عقدش میکنم میارم تو خونه

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
بعضیا هم دیدی هی میگن عزیزم یکم مطالعه کن ، چند روز پیش تو تایپیک خیانت یکیشون نظرش این بود که خانوم ...

وایی دقیقا همین دیروز تاپیک پر بازدید رو داشتم میخوندم کاربره می‌گفت زنه عکس لخت فرستاده برای شوهرم شوهرم خیانت کرده کاربره اومده میگه خب هر مردی ممکنه با اون عکسا بلغزه یک فرصت بهش بده😐

وایی دقیقا همین دیروز تاپیک پر بازدید رو داشتم میخوندم کاربره می‌گفت زنه عکس لخت فرستاده برای شوهرم ...

احساس میکنم اینایی که این حرفارو میزنن مردن الکی میگنن زنن، اخه چرا باید اینقد زنها علیه زنها باشه

وای دقیقا، مخصوصا آن هایی که توی تاپیک ها پشت سر بقیه حرف می زنن❗️ فکر می کنن با غیبت و تحقیر بقیه خودشون بزرگ میشن ❗️❗️❗️

⬇️⬇️

متن تاپیک شما:

یک جور کامنت میذارن و حرف میزنن فکر میکنی بچه دو ساله پشت گوشی نشسته 😐

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

وای دقیقا، مخصوصا آن هایی که توی تاپیک ها پشت سر بقیه حرف می زنن❗️ فکر می کنن با غیبت و تحقیر بقیه خ ...

این دیگه یک چیز صریح و آشکاره همه میدونن و فقط حرف من یک نفر نیست 

احساس میکنم اینایی که این حرفارو میزنن مردن الکی میگنن زنن، اخه چرا باید اینقد زنها علیه زنها باشه

نمیدونم والا بعید نیست