2777
2789
عنوان

یعنی بعضی نی نی سایتیا

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 41 پست
انقد که بچه مدرسه ای اینجاست قبلاً سایت انقد خوب بود من ۵ سال پیش یه تاپیک میذاشتم صد نفر لایک میک ...

بخدا قبلا یک تاپیک مفید میزدن کلی کاربر میومدن نظرات مفید میذاشتن اما الان محتوای چهل درصد تاپیکا شده عشقم ولم کرد به نظرتون با رلم چجوری برخورد کنم امشب اکسمو تو مهمونی میبینم و...

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سایت تا یک زمانی اطلاعات درباره نی نی بود از یک جایی به بعد خود نی نی وارد سایت میشه😂

دقیقا😂👌🏽💔

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
واو اگه هنوز داری یه دوتاشون رو بده به من به کارم میاد😐

نه دیگه ترکیدن برنمیگردن که

این شمارمم با شماره بابام اومدم 😂

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
خواهر پنج سال پیش عضو نبودی

چه ربطی داره مگه عضویت هرکسی تازه هست قبلا نبوده من خودم الان این سومین کاربریمه

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
بخدا قبلا یک تاپیک مفید میزدن کلی کاربر میومدن نظرات مفید میذاشتن اما الان محتوای چهل درصد تاپیکا شد ...

دقیقاً

همش تو فاز پسران

بهشون هم میگی ولشون کن اینا برات نون و آب نمیشن میپرن به آدم فحش میدن احمقا

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
نه دیگه ترکیدن برنمیگردن که این شمارمم با شماره بابام اومدم 😂

😂

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

دقیقا همینجوره طرف میگه شوهرم زنبازه خرجی نمیده کتکم میزنه فحاشی می‌کنه، اینا میان میگن لباس جذب بپوش واسه اقایی دلبری کن, سیاست داشته باش

طرف میگه بچه ی کوچیک دارم شوهرم بهم خرجی نمیده همه میگن مگه وظیفه ی شوهرته بهت خرجی بده  باید خودت بری کار کنی زن خانه دار مفت خوره و ،،،

بعضیاشون انگار واسه مچگیری و ریختن ابروی مردم اینجان

دقیقا آنقدر بیکارن یکی یه چیزی میگه دو ساعت میرن تاپیک های قبلیشون چک میکنن که مچ بگیرن 

یا چند روز پیش تو یک تاپیک بودم دو نفر بحثشون شد بعد یک نفرشون کم آورد غلط املایی اون یکی رو میگرفت اونم چی اون کاربر جای کسره حرف ه گذاشته بود اون کاربر میگفت چقدر غلط املایی داری همش ه میذاری😂😂

چه ربطی داره مگه عضویت هرکسی تازه هست قبلا نبوده من خودم الان این سومین کاربریمه

خواهر چته عصبانی هستی داشتم باهاش شوخی میکردم وگرنه من خودم قبلا هم کاربری داشتم ترکید این یکی دیگه ی

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

قدهم رشد نمیکنی بدبختی😑😂

😂😂😂

دقیقاً همش تو فاز پسران بهشون هم میگی ولشون کن اینا برات نون و آب نمیشن میپرن به آدم فحش میدن احمق ...

دقیقا همشون هم که فحش زیرنافی سر زبونشونه یعنی بعضی هاشون ذره ای ادب تربیت ندارن 

ولی دلم برای بعضیاشون میسوزه خیلی ساده و بیچاره هستن یک پسر خیلی راحت گولشون میزنه 

یک نفر بود با یک پسره دو ماه دوست بود بعد پسره گفته بود هفت تومن به من بده لازم دارم همه میگفتن نده دیگه نمیده میگه وااا یعنی عشق ادم انقدر نمی ارزه که من هفت تومن بهش بدم😐

خواهر چته عصبانی هستی داشتم باهاش شوخی میکردم وگرنه من خودم قبلا هم کاربری داشتم ترکید این یکی دیگه ...

عصبی نیستم دتر خیلی هم ارومم شما با تصور لحن تند خوندی 😂