2777
2789
عنوان

خواهرم خستمون کرده هر روز و هرشب خونه ماس

| مشاهده متن کامل بحث + 2068 بازدید | 80 پست
😕🤦♀️کاش میشد بهش بگم دیگه پا نشه همش بیاد اینجا خیرسرش مثلا شوهر کرده

بگو رک باش 😭

خودشو چس میکنه

یعنی چیکار میکنه ؟؟

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

مامانم اصلا چیزی نمیگه بهشچون سریع خودشو چس میکنه🤦♀️

عیبی نداره، مامانتون نگه. مگر شما تو اون خونه حق و حقوقی نداری؟ از جانب خودتون حرف بزنید. این شما رو مریض روحی و جسمی میکنه. متنفرم از این مدل آدما که برا راحتی خودشون حاضرن حتی از نزدیکترین اعضاء خونوادشون بیگاری بگیرن. اگر همت نکنی و قاطعانه برخورد نکنی روز به روز پرروتر میشه. مگر مامان بیچاره شما چقدر توان داره که بذاره برا این خانم، اگر مامانتون خدای نکرده از پا بیفته دردسرش رو شما باید تحمل کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو رک باش 😭خودشو چس میکنه یعنی چیکار میکنه ؟؟

😐ی بار بچش شاشید رو فرش

منو مامانم اینجوری بچرو نگا کردیم😐

بعد گفت واای چرا اینجوری ب ببچم نگاه کردین

دست بچشو گرفت رفت خونشون گف دیگه نمیایم خونتون

فرداش شوهرش زنک زد گفت اگ انقد بدتون میاد بگید دیگه نیایم خونتون

مامانمم انقد سادس برگشت گف ن این چ حرفیه

فرداش خواهذم باز اومد خونمون.

:) 
😐ی بار بچش شاشید رو فرشمنو مامانم اینجوری بچرو نگا کردیم😐بعد گفت واای چرا اینجوری ب ببچم نگاه کردی ...

😑😑😑😑😑😑 خدا کمکتون کنه

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

عیبی نداره، مامانتون نگه. مگر شما تو اون خونه حق و حقوقی نداری؟ از جانب خودتون حرف بزنید. این شما رو ...

چیبگم اخه😭

ی روز در هفته نمیره خونه مادر شوهرش

اونم خب مادربزرگه بچس اونم باید بچرو جمع کنه

ولی نمیره همش میاد خونمون بچشو میندازه گردن مامانم

واقعا دیگه دارم متنفر میشم ازش

:) 

چقدر مثل دختر عموی منه

لابد بهش خوش میگذره که نمیره یه نادر چه گناهی کرده هم از دخترش مراقبت کنه هم از نوش

به مامانت بگو خب همه کاراشو نکنه

بعد میگن جرا خانمای ایرانی زایمان سختی دارن دست به سیاه و سفید نمیدنن در صورتی که خارجیا باشگاه میرن به همه کاراشون تو حاملگی میرسن

کاربر قدیمی هستم💕
😐ی بار بچش شاشید رو فرشمنو مامانم اینجوری بچرو نگا کردیم😐بعد گفت واای چرا اینجوری ب ببچم نگاه کردی ...

خب پس شوهرش هم دست کمی از خودش نداره. به شوهرش رک حرف بزنید

فکر کنم من خواهرتم😅خدا به مامانم صبر بده از دستم

اگه اینجوری هستی خودتو تغییر بده هر چی باشه یه وقتایی آدم تو خونش باید تنها باشه راحت نفس بکشه منم تو اطرافیان دیدم ناراضین از دخترشون خودم متاهلم راه دورم هر چقد بگن بیا بمون بیشتر از ۱ هفته نمیرم

اگه اینجوری هستی خودتو تغییر بده هر چی باشه یه وقتایی آدم تو خونش باید تنها باشه راحت نفس بکشه منم ت ...

نه بابا من اینجوری نیستم. من شاید هفته ای یه شب یا دوشب برم خونه مامانم شب نشینی. ولی اون چند ساعتی که اونجام مامانم نمیذاره هیچ کاری بکنم. بچم هم همینجوری دست به دست میچرخه اینقدر همه دوست دارن بغلش کنند

اگ ی شب دو شب در هفته بیاذ خوبهولی ار ساعت۴بعد ازظهر میاد تا ساعت۱۲شببچشم باید مامانم ببره دستشویی ا ...

باباجان مادرت یه بار بگه من بچه داری هامو کردم

بچه شم خیلی کوچیکه خب زود بود برای بارداری مجدد

بعدم بگید دخترای مردم کمگ دست مادرشونن

والا منم دوتا بچه دارم پشت هم موقعی که آخری رو باردار بودم برای دکتر رفتنم یه وقتا بزرگه رو با خودم میبردم سعی میکردم کمتر به مادر خواهرم زحمت بدم

شوهرم توقع داره اونا بچه داریمونو کنن

ولی من میگم خب خواهر من اگه میخواست بچه داری کنه خودش ازدواج میکرد خب

یا مادرم بیسنر بچه میاورد

اگه اینجوری هستی خودتو تغییر بده هر چی باشه یه وقتایی آدم تو خونش باید تنها باشه راحت نفس بکشه منم ت ...

والا اینجور آدما فقط خودشون رو سبک میکنن. یه ضرب المثلی هست که میگه: مهمون روز اول طلاست، روز دوم مسه. روز سوم فسه. آدم باید یه جور رفتار کنه که وقتی میره خونه طرف، حالا هر کی که میخواد باشه، خوشحال بشه بهش احترام بذارن نه اینکه باعث معذب شدن بقیه بشه و از خداشون باشه زودتر بلند شه بره. اینجور آدما کوچکترین بهره ای از شعور و معرفت نبردن و جالب اینه که خودشون رو هم عقل کل میدونن

خب نصف هفته بره خونه مادرسوهرش حالا که انقد شوهرش طلبکاره نصف هفته بیاد پیش شما

بابات هبچی نمیگه؟؟