2777
2789
عنوان

یعنی بعضی نی نی سایتیا

210 بازدید | 41 پست

یک جور کامنت میذارن و حرف میزنن فکر میکنی بچه دو ساله پشت گوشی نشسته 😐

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اسمش روشه

نی نی

سایت😐😂

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

انقد که بچه مدرسه ای اینجاست

قبلاً سایت انقد خوب بود

من ۵ سال پیش یه تاپیک میذاشتم صد نفر لایک میکردن بخدا

الان نهایت ۵ نفر

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
دقیقا

بخدا ادم ازشون قطع امید میکنه عمق حسادتشون یا عقده شون رو با یک جمله بچگانه بیان میکنن که ادم خندش میگیره

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
انقد که بچه مدرسه ای اینجاست قبلاً سایت انقد خوب بود من ۵ سال پیش یه تاپیک میذاشتم صد نفر لایک میک ...

خواهر پنج سال پیش عضو نبودی

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

خب بچه ی دوسالن واقعا

واقعا من اینجا فهمیدم خیلیا فقط قد دراز میکنن عقلشون رشد نمیکنه

خواهر پنج سال پیش عضو نبودی

۶ تا کاربری ترکوندم 😐

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
بخدا ادم ازشون قطع امید میکنه عمق حسادتشون یا عقده شون رو با یک جمله بچگانه بیان میکنن که ادم خندش م ...

بعضیاشون انگار واسه مچگیری و ریختن ابروی مردم اینجان

چرا وقتی سهم من نبود،منو به لبخندش عادت داد؟
خب اسمش روشه نی نی سایت😐😂

سایت تا یک زمانی اطلاعات درباره نی نی بود از یک جایی به بعد خود نی نی وارد سایت میشه😂

۶ تا کاربری ترکوندم 😐

واو اگه هنوز داری یه دوتاشون رو بده به من به کارم میاد😐

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍