2777
2789

واقعا نمیدونم چی بگم🥺

من هر سال نذر دارم شب یلدا به چندتا خانواده که میشناسم میوه و اجیل و شیرینی میدم واقعا امسال نمیدونم چی بگم

یه ذره اجیل و تخمه خریدم شده چهار میلیون کو میوه کو شیرینی کو شامی که دورهم بخورن🥺

همه چی داره ازمون گرفته میشه. امیدوارم امسال هم بتونم مثل پارسال حداقل به ده تا خانواده ای که خودم میشناسم خیلی ضعیفن کمک کنم

دخترم ثمره عشمون تو وصلم میکنی به زندگی از اون لحظه ای که پاتو گذاشتی تو شکمم تا وقتی جون تو تنمه همیشه یه تکیه گاه داری اونم منمممم. تا همیشه عاشقتم.. منتظرم بیای هر روز با عشق تو از خواب پامیشم دنیام صورتی شده نمیدونی منو بابا با چه ذوقی داریم اتاقتو میچینیم واسه تک تک جزئیات اتاق خوشگلت با بابا کلی ایده پردازی میکنیم چون عاشقتیم🥺منو بابا بیصبرانه منتظر اومدنتیم. راستی از این هفته گوشات حسابی تیز میشه بابا همش باهات صحبت میکنه و من ذوق میکنم برات🥺دخترم همدمم دوست دارم. بخاطر وجود تو من هم امسال روز مادر، مادر شدم... مرسی که اومدی عشق کوچولوی من😍😍 تو تا ابد منو بابا رو داری که مثل کوه پشتتیم😘😘😘😘😘دختر نازم از این هفته دارم تکوناتو واضح حس میکنم من قربونت بشم مامانییی قربون قد و بالات بشم با اون وول خوردنت عسل من 😍😍😍(هفته ۱۸)

جمع نمیشیم

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باز خوبه شما با این وضع به فکر ضعیف تر از خودتون هستبد خدا اجرت بده

من ک خستم ذوقی نمونده برام

❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅

اسی سعی کن برای سال دیگ هرماه اندازه تونسی ۵۰۰ تومن بزاری کنار برای شب یلدا بهت فشار نیاد

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

ما قرار قابلمه پارتی گذاشتیم و هرکی یه چیزی بخره بیاره و آجیلو حذف کردیم

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
ما قرار گذاشتیم هر کس خونه خ دش شام بخوره بعد از شام بریم خونه پدر شوهرم

خسیسن؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.