2777
2789

سلام دوستان ممنون میشم راهنمایی کنین من سونوی واژینال شدم گفتن سمت راست اندومتریوز بوده دفع شده فقط بقایاش هست وسمت چپ آندومتریوما سایزش هشت*دوازده میلی متر دکتربهم قرص ال دی داده تا3ماه میگم بودن کسایی ک خیلی بزرگترازین طبیعی باردارشدن 

من تواقدامم امکانش هست قرص رو اگرنخورم ب اقدامم ادامه بدم بارداربشم؟

اخه نمیخوام وقتم الکی بگذره 5ساله ازدواج کردم

من حسینی شده ی دست امام حسنم❤️
حرف دکترو گوش کن و عجله نکن فقط بارداری نیست که اگه همه چی اوکی نباشه خدای نکرده مشکلدسقط پیدا می کن ...

چشوم😭

اخه میدونین توهمین نی نی سایت خوندم با7سانت یابیشترم باردارشدن وموقع زایمان برداشتنش امیدوارشدم☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم همه چی ممکنه ولی بدن ها متنفاوته دکترت از همه بهتر بدنتو میشناسه

این دکترتازه امروزرفتم پیشش قبلیه ک گفت 6ماه اقدام کن اگرنشدبیا ولی این میگه قرص ال دی بخور

سلام دوستان امروز۵روز مونده به پریودم احساس کوفتگی دارم مث هرماه زیردلم گهگاهی تیرمیکشه خستم خوابم میاد چون تواقدام بودم نمیدونم قرصمو بخورم یانه یکی میگه بده یکی میگه بدنیست زنگ زدم دکترمم جواب نداد😞🥱

منم هردو تخمدانم کیست داشت تخمدانهام ب هم نزدیک شده بودن 

بعد چند ماه اقدام طبیعی باردار شدم 

بچه سالم الان ۴ سالشه 

بعد زایمان هم کیست و چسبندگی ازبین رفتن زایمان طبیعی داشتم 

اندازشون یادم نیس ولی هرماه ک میرفتم سونو میدیدم تعداد ش بیشتر شده 

یعنی منم به اقدامم ادامه بدم ب نظرشما؟ 

دکتر ب من گفت تحت نظرم باش ک آی یو آی کنم هر تخمدانم چهار تا کیست داشت 

ولی خدا خواست و طبیعی باردار شدم 

حالا شما هم اگه عفونت نداری یا مشکلات دیگه ک اول اونا باید برطرف شه  اقدام کن 

دکتر ب من گفت تحت نظرم باش ک آی یو آی کنم هر تخمدانم چهار تا کیست داشت  ولی خدا خواست و طبیعی ...

سمت راستم اندومتریوزبوده ک من بخاطردردام داروی گیاهی میخوردم ک باعث شده دفع بشه وفقط بقایاش مونده سمت راستمم اندومتریوما دراندازه۸*۱۲ mm بزرگ نیست زیاد ولی توگردنه رحمم گفت یه چیزی شبیه کیست مانندتوش مایع زرده