2777
2789
خوب شمام رفتارت طبیعی نیست دوست من  دچار سندرم استکهلم شدی سرچ کن و نشونه هاشو بخون

چی بگم آره خودمم حس میکنم انقد دوسش دارم و روش حساسم که تمام فکر ذکرم اینه که چون بعد من می‌ره با یکی دیگه طلاق نمی‌گیرم انقد وابستم همش میچسبم بهش و نمیتونم جداشم ازش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم آره خودمم حس میکنم انقد دوسش دارم و روش حساسم که تمام فکر ذکرم اینه که چون بعد من می‌ره با یک ...

خوب هرکی بااین زندگی کنه بدبخت میشه چطوری میتونی به همچین چیزی حسادت کنی مثل اینه بگی وای میترسم زباله هامو بذارم سرکوچه کسی ببره!!!!!!!

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

چندسالته؟؟؟؟ فعلا تا تکلیف زندگیت مشخص نشده بچه نیار چون بعد از بچه شرایط هزار برابر سخت تر میشه ب ...

بیست نه اصلا حواسم هست بخدا یجوری تو بلاتکلیفیم که از غصه قرصی شدم

اسی دیوونه ای بمونی با این ادم؟ بخدا فقط پیر میشی تو این زندگی تا اخر عمر درست نمیشه ادم بددل و خسی ...

بخدا دیوونه شدم یبار که سر اشتباهی که کردم کتکم زد همه اومدن سراغم که باید بیای حق نداری بمونی تو این زندگی من نرفتم و ادامه دادم همش میترسم بعد من بره با یکی دیگه

خوب هرکی بااین زندگی کنه بدبخت میشه چطوری میتونی به همچین چیزی حسادت کنی مثل اینه بگی وای میترسم زبا ...

چی بگم حس میکنم مریض شدم آخه از طرفی دوست دختر قبلی‌اش خیلی پیگیرشن هنوز این موضوع منو میترسونه دلم نمی‌خواد جز من سمت کسی بره

بیست نه اصلا حواسم هست بخدا یجوری تو بلاتکلیفیم که از غصه قرصی شدم

ببین گلم.

برا زندگیت درست فکر کن.

خواستم بگن بعد بچه قرصی میشی

اما دلم نیومد .

خودت الان گفتی.

من هرگز اجازه نمیدم به خودم که بگم طلاق

ولی بطور جدی بررسی کن.

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

ببین گلم. برا زندگیت درست فکر کن. خواستم بگن بعد بچه قرصی میشی اما دلم نیومد . خودت الان گفتی. ...

فداتشم عزیزم من میدونم که رابطمون سمی اما دل و جرعتی که قبلاً داشتم و ندارم انقد سرکوبم کرده این مرد که نمیتونم کاری کنم همش حرص میخورم که بعد من می‌ره با کسی با توجه به شناختی که ازش دارم سریع می‌ره سراغ یکی دیگه و خواهرشم دم به دقیقه براش دختر پیدا می‌کنه شماره میفرسته

فداتشم عزیزم من میدونم که رابطمون سمی اما دل و جرعتی که قبلاً داشتم و ندارم انقد سرکوبم کرده این مرد ...

اینآدما اولین کاری که میکنن اعتماد بنفس زن رو میگیرن که فلج بشه.

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود]