2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا کاریشون نمیشه کرد مردسالارا متحجر ها متعصب ها یه تربیت و خانواده خاص و مشکلات روانی ویژه وتروماهای عمیق کودکی  دارن فقط میتونی تحمل کنی یا جدا بشی 

با اینا از اول نباید وصلت کرد اما متاسفانه بعصی دخترا از این اداها خوششون میاد و قند تودلشون اب میشه چندسال بعد تازه  پشیمون میشن که دیگه کار از کار....

تازه اینجور ادما ممکنه خسیس بددهن عصبی و اداب ندون هم باشن چون این خصوصیات بیشتر وقتا بهم پیوستست

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

جدا شدم... البته علت جدایی چیز دیگه ای بود‌.

ولی اخلاقش عین همسرشما بود

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
آره تازه نسبت به اوایل الان می‌زاره تا سوپر مارکت برم خریدی دارم 

قبل ازدواج چرا دقت نکردید رو این اخلاق هاش؟

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت .تیکر بارداری نیست.تیکر هدفمه

قبل از ازدواج‌ متوجه این اخلاقش نشدی؟

نه متاسفانه البته انقد عشق جلو چشمام گرفته بود متوجه ام میشدم قبول میکردم مثل الان که همه بلایی سرم آورده و نمیتونم ازش جداشم

عوض نمیشه تلاش نکن.

دوست من۱۰ساله مجلس عروسی ندیده.

اگه از اول به امید تغییرش وارد زندگی شدی باید بگم متاسفانه محاسباتت اشتباه بوده...

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

آره تازه نسبت به اوایل الان می‌زاره تا سوپر مارکت برم خریدی دارم 

از یک مشاور کمک بگیر حتما چون ادم ها متفاوتن

شوهرخاله ی خودم هنوز بعد از چهل سال الان که خالم شصت سالش شده و‌خودش پیره هم خالم رو نمی زاره جایی بره