2777
2789
عنوان

موهامو پوستم خشک شده

68 بازدید | 6 پست

سلام مجدد♥️

من دوسالی میشه که موهام و پوستم خشک شده یعنی دیگه چروک خورده رنگ پوستم تیره و مایل به زرد شده نمیدونم مشکل از چیه شماها اگه تجربه دارید یا میدونید بهم بگید🥺

قبلا موهام خیلی لخت و صاف بودن پوستمم سفید و صاف بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه گلم ندارم اصلا اگه هم داشته باشم به درد نمیخوره

چرا به درد نخوره

من یک سال روتین شروع کردم واقعا خیلی بهتر شدم

هم چروک هام و هم تیرگی صورتم 

آب رسان خیلی مهمه 

حتما صورتت کم‌آب شده 

خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من
چرا به درد نخوره من یک سال روتین شروع کردم واقعا خیلی بهتر شدم هم چروک هام و هم تیرگی صورتم  ...

نه مشکل من از بیماری روده ام هست کل بدنم کم آب شده هر روشی استفاده کردم جواب نمیده

نه مشکل من از بیماری روده ام هست کل بدنم کم آب شده هر روشی استفاده کردم جواب نمیده

مشکل داخلی رو درمان کنید نتیجه اش رو روی پوست و موهاتون می‌بینید، هم درمان داخلی کنید هم بیرونی 

بیرونی چجوریه ؟ اینطوریه ک باید روتین پوستی داشته باشید چرا همچین ذهنیّت بدی داری راجب ب روتین؟؟ روتین پوستی آبرسان خیلی میتونه بهت کمک کنه ، در کنار درمان داخلی ک حتماً باید به پزشک مراجعه کنی و زیرنظر متخصص تغذیه، برنامه ی غذایی متناسب شرایط تون داشته باشید 

× سرخ کردنی هم اصلاً استفاده نکنید××

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا