2777
2789

میخوان با هم ازدواج کنن ولی،شب خواستگاری پسر خالم ۱۱۴ تا سکه رو قبول نکرده و گفته بیشتر از،۱۴ تا قبول نمیکنه نظر شما چیه

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره

خانم هم حق داره چون میخواد مهرش خوب باشه 

با این قیمت طلا آقا هم حق داره چون باید اون مهر رو بده

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا طلاق همسر قبلیش مهریه داده ؟ 14 تا سکه خیلی کمه واقعا 

بله زن قبلیش،بهش خیانت کرد و مهریه گرفت و رفت با یکی دیگه این دختر خالم هم مقداری مهریه از شوهر سابقش گرفته

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره
خانم هم حق داره چون میخواد مهرش خوب باشه  با این قیمت طلا آقا هم حق داره چون باید اون مهر رو ب ...

منم به هر دو حق میدن

بله زن قبلیش،بهش خیانت کرد و مهریه گرفت و رفت با یکی دیگه این دختر خالم هم مقداری مهریه از شوهر سابق ...

نمیدوتم چرا هر مردی زنشو طلاق میده میگه خیانت کرده عزیزم آمار خیانت تو زنهای متاهل به نسبت نرهای متاهل به نظر من یک به پنجه

فرض کن در باز شود...برسد منجی عالم 
نمیدوتم چرا هر مردی زنشو طلاق میده میگه خیانت کرده عزیزم آمار خیانت تو زنهای متاهل به نسبت نرهای متا ...

وااا خب شاید این خانم هم جزو همون یک پنجم بودند بعدم نر یعنی چی!!!خوبه یه آقایی برگرده بگه ماده ؟ احترام بزاریم به بقیه تا بهمون احترام بزارند

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
وااا خب شاید این خانم هم جزو همون یک پنجم بودند بعدم نر یعنی چی!!!خوبه یه آقایی برگرده بگه ماده ؟ اح ...

دیگه نمیشد ویرایش کرد تو کیبورد و کنار ن هست  کافیه یا بیشتر برات توضیح بدم

فرض کن در باز شود...برسد منجی عالم 
نمیدوتم چرا هر مردی زنشو طلاق میده میگه خیانت کرده عزیزم آمار خیانت تو زنهای متاهل به نسبت نرهای متا ...

عزیزم واقعا همه ما و همه مردم شهر در جریان بودن که چه اتفاقی افتاد تا لحظه اخر پسر خالم به همه گفت یه فرشته داره از دستم میره بعد طلاق مشخص شد چهی شده و خانوم دردش چی بوده