2777
2789
عنوان

کنکوریا (تا الان خوابم نبرده)

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 35 پست
ری استارت چیه؟

ری استارت محتواش با سالیانه یکیه

فقط تفاوتش اینه از مهر شروع میشه

و اوایل پاییز چند جلسه میذارند جدا براشون تا چیزایی که سالیانه ها تابستون خوندند رو تدریس کنند واسشون

و بعد دو کلاس باهمن دیگه

اگه کنکور ۱۴۰۳ مد نظرتونه حجم کلاس سالیانه و ری استارت بالاست

با توجه به پایتون که گفتید نکته و تست هم مناسب نیست

فکر میکنم کاموا ببینید بهتره

اینم باز سرچ کنید میبینید چیه

ولی نه برای همه ی دروس

چون تایم زیادی برای اموزش باقی نمونده

فقط دروسی که خیلی ضعف دارید مباحث مشخصی

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱
اره درسته البته بعضیا با هزارتا نمونه ومثالم از حرفشون وعقیدشون برنمیگردن یه پیرزنه هست تقریبا هفتاد ...

دقیقاااااا به خاطر همین که همش همه میگفتن خدا می‌بخشه منم مرتکب گناهی بزرگی شدم مثل دروغ و غیبت و .‌‌‌‌... .( البته نمیخوام دلیل بیارم کارای منم خیلیی بد بودن( چون حتی چیزی به اسم دروغ مصلحتی نیست تو اون دنیا ) )

ولی من الان واقعا به حدی رسیده که خیلی محبت خدا تو دلم اومده ( خیلی سعی کردم از گناه دور بشم و خدا این توفیق رو نصیبم کرد که دور شم از گناه یا حداقل استغفار کنم و توبه) 

با خدا درباره مشکلاتم صحبت میکنم بهش میگم خیلی دوسش دارم ( بعضی اوقات ناخودآگاه هم هست ) .🥺

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ری استارت محتواش با سالیانه یکیه فقط تفاوتش اینه از مهر شروع میشه و اوایل پاییز چند جلسه میذارند ج ...

ببین کنکور من منظورم امسال نبودا 

منطورم این بود ک امسال واسه سال بعد بخونم 

دقیقاااااا به خاطر همین که همش همه میگفتن خدا می‌بخشه منم مرتکب گناهی بزرگی شدم مثل دروغ و غیبت و .‌ ...

من این غیبت رو اصلا نمیتونم کنار بذارم 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

ببین کنکور من منظورم امسال نبودا  منطورم این بود ک امسال واسه سال بعد بخونم

زنگ بزنید پشتیبانی خود سایت هایی که کلاس انلاین دارند بهتر میتونند راهنماییتون کنند

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱
من این غیبت رو اصلا نمیتونم کنار بذارم 

امیدوارم عاقبت بخیر شید 🤲🏻🌸

اینا چیزهایی هست که من یاد گرفتم ( سرچ کردم توی نت ) 

اگه بخواید غیبت کنید ولی اینکار رو نکنید ۷۰۰۰ حسنه خدا بهتون میده . باور کنید حسرت اون دنیا ارزش این رو ندارن . ی حدیثی شنیده بودم که می‌گفت انسانی که غیبت میکرده  و توبه کرده آخرین نفری هست که وارد بهشت میشه ولی کسی که بدون توبه و گناه غیبت از دنیا بره اولین نفری هست که وارد جهنم میشه🤕 منم خیلی ترسیدم و از خدا خواستم کمکم کنه از گناه دور شم کی از خدا بالاتر که بخواد تو این راه کمکمون کنه . 

حداقل توی بحث ها شرکت نکنید 💕

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍