2777
2789
عنوان

کنکوریا (تا الان خوابم نبرده)

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 35 پست
از خود سایت قیمت رو چک کنید هدفتون کنکور امسال هست؟

اره 

الا چک کردم 

راست میگییی 

پس اون ۳۰ تومنی ک من دیدم واسه چی بود

چقد خوشحال شدم خدایااا🥲🥲🥲🥲🥲

ببینم اون ۳ تومنی ک برا یه کلاس میدی جزوه هارو هم میفرسته ؟

خب برای همه ی درس ها کلاس لازم دارید؟ مثلا من امسال ی سری دروس رو لازم داشتم تهیه کردم از همین سایت ...

ببین بنطرت برا منی ک انقدررر ضعیفم 

فیزیک کی خوبه 

شیمی و ریاصی و زیست کیا خوبن ؟

بخوام همه اینارو باهم بگیرم سالسانه بهتره یا ری استارت ؟

بنطرت چقد در میاد همش ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره  الا چک کردم  راست میگییی  پس اون ۳۰ تومنی ک من دیدم واسه چی بود چقد خوشحال ش ...

۳۰ تومن بسته پکیج کل دروس سالیانه و نکته و تست و مشاوره و ایناست

که اونم فکر نکنم ۳۰ تومن بشه

مینویسم توضیحات کامل کلاسای انلاین رو براتون الان

من تاملند و کلاسینو رو استفاده کردم البته

بقیه موسسات رو اطلاع ندارم

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱
دقیق یادم نیست چون تابستون ثبت نام کردم ولی ۲۵۰۰ بود فکر میکنم

سر هر کلاس ؟

من شایدم بتونم زنگ بزنم به مجموعه مثلا بگم برا ۴۰۱ یا ۴۰۲ رو میخوام ببینم با همون قیمت 

۳۰ تومن بسته پکیج کل دروس سالیانه و نکته و تست و مشاوره و ایناست که اونم فکر نکنم ۳۰ تومن بشه مینو ...

دانشجویی الان؟ 

خب من تو تاپیکم اشتباه زدم میترسم شبهه ایجاد کنه و مرتکب گناه بشم اگه میتونی یه ادرس روبیکایی چیزی بهم بده یا من بدم اگرم نه که همینجا توصیح بده 

تحقیق هایی که کرده با دکتر جراح و مغز بعدشم اومده برنامه درباره همین زده  باعث شده متوجه شیم  خدایی که ما فکر می‌کردیم اگه گناه کنیم میبخشتمون به این سادگی ها هم بخشیده نمی‌شیم آدم باید راه کج نگذاره که عاقبتی جز حسرت توش نیست سایت حلالیت هم که امسال درست کردن . عاقبت دروغ عاقبت گناه ها رو به ما نشون داده . الان خیلی به معجزه خدا پی میبرم توی زندگیم واقعا . امیدوارم خدا کمکم کنه .راستی این هفته نه هفته بعدش یک شنبه( در ماه ذی القعده)  خیلی وقت خوبیه برای نماز توبه البته یک شنبه ها میشه خوندش و همون فضیلت ها رو داره .

البته خدا خیلی رحیمه و می‌بخشه هااا

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

ببینید مثلا تاملند به این شکل کلاساش برگزار میشه:

سالیانه از اواخر تیر شروع میشه

کلاس ها زمان بندی مشخص داره

مثلا ریاضی تجربی تاملند امسال دوشنبه ها ۳ تا ۷ و نیم عصر بود(و پنجشنبه ها)

قبل از کلاس جزوه روی سایت قرار گرفته میشه

اوایل از یک هفته قبل اینا ولی بعد دیگه به مرور جزوات بارگزاری میشه و از اواسط سال دیگع جزوه هارو تا اخر دارید

میتونید خودتون پرینت بگیرید یا سفارش بدید

به نظرم سفارش بدید بهتره

فکر کنم ۳۰۰ ۴۰۰ تومن بود جزوه ی رنگی

من پرینت گرفتم تو خونه

ولی الان جزوه هام خیلی حجمشون زیاده و نامرتب شده پشیمونم که کاشکی میگرفتم جزوه اماده رو

قبل کلاس جزوه رو اماده میکنید.

سر ساعت میتونید وارد سایت بشید به صورت انلاین ببینید کلاس رو

استاد توضیح میدند و درس میدند و شما همزمان حل میکنید

سوالی داشتید میپرسید قسمت رفع اشکال سر کلاس جواب میدن

اگر نتونستید سر کلاس باشید همون تایم بعدا فیلم افلاین کلاس ها روی سایت هست برای شمایی که ثبت نام کردید

این فیلم ها هست که توی تلگرام میذارن

در اصل کلاس انلاینه:/

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱
مچکرم قشنگ♥️

فدای شما 🌸🌹

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

سر هر کلاس ؟ من شایدم بتونم زنگ بزنم به مجموعه مثلا بگم برا ۴۰۱ یا ۴۰۲ رو میخوام ببینم با همون قیمت ...

کلاس ها انلاینه به این شکل که گفتید فکر نمیکنم قبول کنند

اما زنگ بزنید به خودشون توضیح بدید

دانشجویی الان؟  خب من تو تاپیکم اشتباه زدم میترسم شبهه ایجاد کنه و مرتکب گناه بشم اگه میتونی ی ...

نه دانش اموز پایه دوازدهمم.

نوشتم براتون

تحقیق هایی که کرده با دکتر جراح و مغز بعدشم اومده برنامه درباره همین زده  باعث شده متوجه شیم &n ...

اره درسته البته بعضیا با هزارتا نمونه ومثالم از حرفشون وعقیدشون برنمیگردن یه پیرزنه هست تقریبا هفتاده از اشنایانه خیلی دست بخیره ولی نماز واینا نمیخونه اصلا هم اهلش نیست میگه خدا میبخشه 

معجزه خود تویی ...🩵🌱