2777
2789
عنوان

دوستان این بله گفتن قشنگه یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 65 پست
واقعا میتونه همه ایناروبگه.من اگه بخام ایناروبگم وسطش یادم میره برای چی دارم میگم فکر میکنم دارم درس ...

اخوشم میگم برا جلسه بعد کوئیز داریم خانم؟

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هعی فعلا یک چشم اشک یک دلم خون از این عشقم که رفته 1سال نیست نتونستم فراموشش کنم بعد مشخصات خواستگار ...

عزیزم ببین خدا دستشو برات روکرده میخای به خاطرهمچین آدمی خودتو داغون کنی.اگه باهاش میرفتی زیریه سقف بعدبابچه میفهمیدی خیانتکاره خوب بود.پس بیخیال به فکر آینده بهتر با آدمه بهتر

کاربری خانومم👩🏻
عزیزم ببین خدا دستشو برات روکرده میخای به خاطرهمچین آدمی خودتو داغون کنی.اگه باهاش میرفتی زیریه سقف ...

اگه حرف های اون زنا درست باشه مشخصاتی که گفتن ۹۰ درصد به اون میخوره اگه اون باشه نمیره با کسی تو رابطه اگه رفت میره تو پرونده های بلاکم