2777
2789
عنوان

دوستان این بله گفتن قشنگه یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با نام خدایی ک عشق را آفرید. برای شروع یه زندگی جدید پر از عشق و محبت برای اولین و آخرین بار به اجاز ...

باباتابیادایناروبگه به پته پته میوفته من بااجازه بزرگترام بزور گفتم

کاربری خانومم👩🏻
تو دوست خوب منی  من همش میترسم ی روز سر عقد و بله گفتن خودمم خندم بگیره تموم نشه

من خواهرم 3 تا اسم بیشتر از پدرومادر گف برا بله گفتن من هنوز ک هنوزه توروش میزنم باهم غش میکنیم از خنده بش میگم فقط از شوهرعمه هات موند اجازه بگیری سرعقد

اره دیگه وقتی تورومشاورخودش میکنه بایدم این سرش بیاد🤣

بابا اینارو گفتم گفت ن 

با توکل به خدا و اجازه آقا امام زمان و پدر و مادرم به امید شروع یک زندگی پر از عشق و آرامش از امروز تا ابد بله

من خواهرم 3 تا اسم بیشتر از پدرومادر گف برا بله گفتن من هنوز ک هنوزه توروش میزنم باهم غش میکنیم از خ ...

🤣فک کن بگی با اجازه شوعر خاله زندایی و زن عمو و شوهر عمه ی نمکدون بلهههه

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود
بابا اینارو گفتم گفت ن  با توکل به خدا و اجازه آقا امام زمان و پدر و مادرم به امید شروع ی ...

واقعا میتونه همه ایناروبگه.من اگه بخام ایناروبگم وسطش یادم میره برای چی دارم میگم فکر میکنم دارم درس دینی روخوانی میکنم🤣

کاربری خانومم👩🏻
واقعا میتونه همه ایناروبگه.من اگه بخام ایناروبگم وسطش یادم میره برای چی دارم میگم فکر میکنم دارم درس ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂لعنت بهت من همین امروز داشتم اشک میریختم تو منو خندوندی خدا بخندونه

عزیزم خدانکنه اشک بریزی ایشاله که همیشه بخندی‌ممنونم😘

هعی فعلا یک چشم اشک یک دلم خون از این عشقم که رفته 1سال نیست نتونستم فراموشش کنم بعد مشخصات خواستگار یا همون همسر اینده میدن به پسره میخوره بدتر حرص میخورم امشب گفتن خیانت کرده