2777
2789

واسه دیسک کمر  

ک عصبیم هس

کسی هست ک داشته باشه؟  و تجربه تزریق دیسکوژل یا اپیدورال رو داشته باشن؟

بعد دردش زده  به ناحیه باسن و ران و ساق پا و گردن و پشت زانو😂

بعد از تزریق این آمپوله همش بی حسه ؟‌ و یهو سوزن سوزن میشه و پشت شونم میگیره

طبیعیه؟ فلج نشم هیچ حرکتی نمیشه کرد🫠

هر ثانیه هر لحظمی ، شیرینیِ شبِ بدمزمی♥️کارمارو بالاخره همه پس میدن ، پس وقتتو حروم تقاص پس دادنِ اونا نکن…! رو شیشه “ها” کردم نوشتم ک طبیعت هوشمنده!🌱تواین دریایِ طوفانیُ پر مـوج کشتی‌ام سوراخه انگاری…خسته ام از حرفِ الکی بدون فکر و هدف ،بدون عمل..ادعات میشع ، ولی نمیفهمی هیچ‌هم!هعی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم✨بسمه دوییدن از همع پُرم..رفیق ، ننه بابایِ منی @یکدانه_هسدم🤍

پیش جراح مغز و اعصاب رفتی ؟ 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش جراح مغز و اعصاب رفتی ؟ 

نه نرفته عزیزم

هر ثانیه هر لحظمی ، شیرینیِ شبِ بدمزمی♥️کارمارو بالاخره همه پس میدن ، پس وقتتو حروم تقاص پس دادنِ اونا نکن…! رو شیشه “ها” کردم نوشتم ک طبیعت هوشمنده!🌱تواین دریایِ طوفانیُ پر مـوج کشتی‌ام سوراخه انگاری…خسته ام از حرفِ الکی بدون فکر و هدف ،بدون عمل..ادعات میشع ، ولی نمیفهمی هیچ‌هم!هعی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم✨بسمه دوییدن از همع پُرم..رفیق ، ننه بابایِ منی @یکدانه_هسدم🤍
چرامیخند😶

از درد شاید؟

روحیه ی خوبی داری من یه ور گلوم دردمیکنه کم مونده گریم بگیره یه هفته س سرماخوردم بجای اینکه بهتربشم ...

مگه از مجازی میشه فهمید؟🦦

شاید منم دارم گریه میکنم😂

مگه از مجازی میشه فهمید؟🦦 شاید منم دارم گریه میکنم😂

آخه گفتی میخندم بخاطراون گفتم،یه فامیل داریم مثلا دندونش دردمیکردولی یه سره میخندیدمیگفت دندونم دردمیکنه یه بارم امپول زدم براش غش کردازخنده یاداون افتادم 

نه نرفته عزیزم

خوب عزیز مشکلات کمر انواع مختلف داره اکثرا هم به سیاتیک فشار میاره و  فقط از روی ام ار ای مشخص میشه و حتما جراح باید تشخیص نحوه درمان بده اصلا به اینجا و راهکارهای ما اکتفا نکن ! (فتق، فاصله بین مهره ها ، تنگی کانال نخاعی و ...) 

وقتی سیاتیک درگیر درد مشترک مثل همون گزگز پا ، درد کتف و گردن و دست و کمر ، تیر کشیدن یک نقطه روی باسن و ...دردهای عصبی کننده 🥲🤦

امیدوارم با آب درمانی یا فیزیوتراپی یا درمانهای سبک دیگه  مشکلت حل بشه 🙏 حتما تحت نظر پزشک باش ایشالا سلامتی بگیری 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦