2777
2789
عنوان

توصیه تون به دختر نوزده ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 44 پست
اهمالکاری نمیکردم.. بیشتر وبهتر درس میخوندم.. اون عشقه اشتباهو همون موقع فراموش میکردم.. بیشتر به خو ...

من یه اشتباهی که این دورانم دارم خیلی مقایسه میکنم

تو اطرافم همسنام ازدواج کردن خودمو دائم مقایسه میکنم با اونا 

نظرمم همینه ولی با احساس تنهاییم نمیتونم کنار بیام ولی از طرفیم فک میکنم اگه مستقل شدم شاید این حس ت ...

فعلا ازدواج نکن حتی وارد رابطه هم نشو نشو نشو من خودم ترم دومم 

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وارد اکیپ نشدن باعث تنهایی آدم نمیشه؟

چرا میشه 

خود من واقعا تنهایی اذیتم میکنه 

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!
من یه اشتباهی که این دورانم دارم خیلی مقایسه میکنمتو اطرافم همسنام ازدواج کردن خودمو دائم مقایسه میک ...

آره دقیقا منم همسن تو بودم اینجوری بودم ولی اینو بهت میگم اصلا اینکارو نکن ببین تو هنوز۱۹سالته کلی فرصت داری از۲۵ببعد برو تو فاز ازدواج.. الان سن ازدواج ۳۰ببالا شده

در حالت فعلی تنها راهم درس خوندنه

رو درست تمرکز کن اگه نیاز شدید مالی نداری کار نکن باعث میشه نتونی رو درست تمرکر کنی

من یه اشتباهی که این دورانم دارم خیلی مقایسه میکنمتو اطرافم همسنام ازدواج کردن خودمو دائم مقایسه میک ...

ببین هرچیزی باید تو زمان خودش اتفاق بیوفته 

سن ما برای درس خوندن و تلاش کردنه نه ازدواج 

من نمیگم کار اونا اشتباهه من تو زندگی اونا نبودم شرایط هرکسی فرق داره 

خودتو مقایسه نکن 

درکل الان زمان درس خوندنه نه افتادن تو زندگی مشترک و سختی هاش

رشتت چیه؟

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.
نه اونقد شرایط مالی مون خیلی خیلی بد نیسبیشتر تمرکزم میخوام درس باشه

خب خداروشکر پس فعلا درس بخون ولی گاهی کار پاره وقتی که میدونی آسیبی به درست نمیزنه انجام بده باعث میشه اعتماد به نفست بره بالا

سخته واقعا تو دانشگاه تنها بودن همه اکیپی هستن بهشون خوش میگذره .من خودم تنهام خیلی اهل خوش گذرونی ن ...

مگه من گفتم با کسی دوست نشه؟ گفتم وارد اکیپ نشه

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚