2777
2789

شوهر خواهرم هر دفعه میاد خونمون بحث یکی از دوستاشو پیش میکشه که من اصلا ازش خوشم نمیاد ولی چون پولداره مامانم گیر میده قبولش کنم 

به شوهر خواهرم چی بگم که دست از سر ما برداره؟

نمیفهمه هرسری میگم میخوام درس بخونم به مامانم میگه ناز میکنه و دوستم پسر خوبیه

بیشعور انقدر رفیق بازه میخواد دوست به درد نخورش باجناقش بشه ۲۴ ساعته باهم مشروب بخورن مامان خوش خیال منم تعریفای صد من یه غازشو باور میکنه

نر آشغال که اومدی تو سایت خانوما به من درخواست نده برو به خواهر و مادر خودت درخواست بده بیشتر خوش میگذره

خب به مادرت بگو اهل مشروب هست پسره به دردم نمیخوره ... مادرت از کجا بدونه ...

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار مستقیم بشورش

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
خب به مادرت بگو اهل مشروب هست پسره به دردم نمیخوره ... مادرت از کجا بدونه ...

بهش میگم باور نمیکنه میگه ایراد الکی میگیری 

به حساب اینکه باباش حاجیه میگه اینم پسرخوبیه

نر آشغال که اومدی تو سایت خانوما به من درخواست نده برو به خواهر و مادر خودت درخواست بده بیشتر خوش میگذره

بگو سرتو از باسنم بکش بیرون ،از این لقمه ها هم برام نگیر

متاسفانه نمیتونم اینو بگم زندگی خواهرم بهم میریزه یه حرف مودبانه تر 

بهش میگم باور نمیکنه میگه ایراد الکی میگیری به حساب اینکه باباش حاجیه میگه اینم پسرخوبیه

کوتاه نیا بگو می‌خوام ادامه تحصیل بدم فعلا نمی‌خوام ازدواج کنم 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

یبار مستقیم بشورش

بگم کسایی که دلال ازدواج میشن فرقی با ..کش ندارن؟

بگو اگه زیر سند ازدواجم انضا میزنی و مهریمو تضمین میکنی قبول میکنم

اینو بگم میگه آره امضا میزنم خیلی داداشیه با یارو