2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند تایی دارهدر پشتی داره و....

خب برو دیگه از یه در میری تو 😂

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

اصفهانی هستی؟عزیزم باغ غدیر یه فضای سرسبز خیلییییی بزرگهچندین در دارهتوی اونجا کتابخونه هست و مجموعه ...

حقیقتا نمی‌دونستم اینو 

خوش بگذره بهتون 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

بله تشکرمن تازه متوجه شدم اقایید🙏🙏

خیلی معذرت میخام باید زودتر میگفتم حتما 

اصفهان فقط یه باغ غدیر داره؟

اشکالی نداره خواهش میکنم🌹بله اگه بزنید تو لوکیشن میبینید چقدر بزرگه

من نرفتم تا حالا خیلی هم شنیدم فکر میکردم چند تا هست 

کجا میشه حدودا؟

بعد مردونه هم داره؟

من نرفتم تا حالا خیلی هم شنیدم فکر میکردم چند تا هست کجا میشه حدودا؟بعد مردونه هم داره؟

توی رکن الدوله شرقی هست

در اصلیش علامه امینیه

۲ در دیگم داره 

یکیش فردوس یکی دیگشم گذرگاه صیاد شیرازی

مختلطه

قوی🤍💫

توی رکن الدوله شرقی هستدر اصلیش علامه امینیه۲ در دیگم داره یکیش فردوس یکی دیگشم گذرگاه صیاد شیرازیمخ ...

ماشاالله چقدر بزرگ هم هستش 

خوش بگذره بهتون من کسیو ندارم برم تنها هم نمیشه انشالله بعدا میرم