2777
2789

پایپسرم اگزما زده ۳ سالشه خوب نمیشه ی مدت با وازلین و پماد جواد میداد اما مقاوم شده اگ دکتر خوب توی بیمارستان رازی تهران میشناسید ممنون میشم معرفی کنید؟

اگزما باید از درون خوب بشه 

پماد پوستی آخرین مرحله س 

من دخترم با شش ماه رژیم و شربت ستریزین خوب شد باید ببینی ب چی حساسیت نشون میده

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لازم نیست دکتری بشناسید انقدر رازی تخصصی هست

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
اگزما باید از درون خوب بشه  پماد پوستی آخرین مرحله س  من دخترم با شش ماه رژیم و شربت ستر ...

نمیدونم ب چی حساسیت میده قبلا کم بود

قبلا ب شیر حساسیت میداد اما الان از اون نیس چون شیر نمیخوره

خوب همه دکترا ک خوب نیستن

اصلا نمیدونی داری میری کجا 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

یه دکتر پوست تو بیمارستان رازی گند زد به پوستم

برو پیش دکتر توسلیان تو خیابون مختاری عاالیه

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...