2777
2789
عنوان

همه میگن خواهرت خوشگله تو زشتی اون چشم رنگیه به خدا روانی شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 51 پست

عزیزم حرف دیگران برات مهم نباشه کی گفته چشم رنگی قشنگه، اتفاقا چشم مشکی خیلی جذاب‌تره 

بعدم هرکس یه زیبایی خاص خودشو داره زیبایی نسبیه، اصلا هیچ قانونی وجود نداره که تایید کنه خواهرت زیباتره، ما اصلا تو علم زیبایی و زشتی نداریم، من ندیدمت ولی بنظرم فوق العاده ای 😍مثلا هانده ارچل رو ببین خواهرش چشم رنگی خودش چشماش قهوه ای تیره اس اتفاقا خواهرشم یه دختر 3،4 ساله داره خب کدوم بیشتر طرفدار داره، هانده چشماش مشکی و کاملا متفاوت از خواهرشه ولی کل ایران و ترکیه طرفدارشن با اینکه کلی بازیگر چشم رنگی ترک دارن اون با همون چشمای سیاهش کلی مخاطب و طرفدار داره.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ناراحت نمیشم به نظرم تفاوت بین آدما باعث جذابیت میشه

ببین من واقعا زشت نیستم خب؟

ولی منو با اون که مقایسه می‌کنند میگن زشتی ب قرآن قلبم درد میکنه ازبس این جملرو هزاران بار شنیدم از کوچیک تا بزرگ پیز تا جوون خب منه بدبخت چه غلط کنم مگه دست خودم بودهه

غرق در افکار بی انتها امّا بسی زیبا ...🕊️🤍️ 
بااجازه استارتر عزیزم هوا پونونو کمکت کرده؟

یه مدت خیلی تمرکز کردم و بله اثراتش رو دیدم و خیلی حالمو خوب کرد اما دیگه ادامه ندادمش بنا به دلایلی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

چرااینقدرهمه دنبال عکس هستید خب بنده خدا گفت خواهرم خوشگلتره نگفت خودم مشکل وایرادی دارم  میگن خوشگلیم میگین عکس میگن زشتیم میگین عکس میگن متوسطیم میگین عکس هرچی میگن میگین عکس اسی جان قطعا شماهم زیبایی بخت واقبال آدمها به زشتی وقشنگی نیست هرچی خداقسمت کنه عاقبتت بخیر انشاالله

ببین من واقعا زشت نیستم خب؟ ولی منو با اون که مقایسه می‌کنند میگن زشتی ب قرآن قلبم درد میکنه ازبس ا ...

بمنم گفتن خواهرت قشنگ تره واقعنم خوشگله ها ولی دلم شکست

فلوشیپ رلیشنشیپ از دانشگاه کمبریج انگلستان😏
ببین من واقعا زشت نیستم خب؟ ولی منو با اون که مقایسه می‌کنند میگن زشتی ب قرآن قلبم درد میکنه ازبس ا ...

سلیقه ها متفاوت بعضیام شکر زیادی مزه میکنن

چند وقت پیش اینجا یه دختر می‌گفت خالش بهش میگه زشت بعد عکسشو فرستاده بود چشم ابرو مشکی موهای پر خیلی ناز بود 

حرفاشون جدی نگیر اونا بد سلیقه ان