2777
2789
عنوان

همه میگن خواهرت خوشگله تو زشتی اون چشم رنگیه به خدا روانی شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 51 پست

عزیزم من خواهر ندارم بچه بودم با مادرم میرفتم مهمانی تو صورتم نگاه میکردن میگفتن خودت سفیدی دخترت به کی رفته سیاهه ( من سبزه ام) از بچگی که مدرسه نمی‌رفتم تا نوجوانی و هفده هجده سالگی تو غصه بیشعوری مردم و نخور 

دوستم خیلی خوشگله و بی نقصه بچه اش به شوهرش رفته واقعا قشنگ و ناز همین جوری تنها ببینید اما چون مادرش خیلی قشنگ حتی به اون هم میگن به کی رفته خودت خوشگلی...

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونا بد حرف میزنن تو نباید خجالت بکشی و ناراحت بشی بهشون بگو آرا خواهرم خیلی خوشگله و منم عاشقشم ول ...

آره یک بار با صدای بلند جواب بده دهنشون بسته میشه 

مثلاً کسی گفت خواهرت خوشگلتراز تو بگه اتفاقا از شما باشعور و فهم تر هرچی دهنش میاد نمیگه دل نمیشکنه 

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

خب گلم ملاک زیبایی چشم رنگی بودن نیست 

و اینکه به نظرم همونجور که اونا اینجوری بهت میگن تو هم محترمانه یه جوری جوابشونو بده که بدونن با کی طرفن و دفعه دیگه جرعت نکنن همچین حرفی یا حتی بدترشو بهت بزنن یه جوری جواب بده که محترمانه باشه و دلخوری هم پیش نیاد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

اهمیت نده عزیزم، منم تا همین چند سال اخیر همه بهم میگفتن تو بزرگتر از خواهرت نشون میدی و... محل نده... مگه همه چی ظاهر و قیافه س؟؟؟ ظاهر اصلا ملاک افتخار نیست چون دست خود آدما نیست... چیزایی که با تلاش خودمون به دست میان ملاک افتخارن

عزیزم من خواهر ندارم بچه بودم با مادرم میرفتم مهمانی تو صورتم نگاه میکردن میگفتن خودت سفیدی دخترت به ...

منم مثل مادرت ،،خیلی ناراحت میشدم..ولی الان خیلی راحت میگم دخترام‌ باهوش تر و قشنگ تر از منن.تا کسی بخاد حرفی بزنه ..تو نطفه خفه میشه.

اونم نزدیکانم میگفتن

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️