2777
2789
عنوان

مسافرت با خانواده همسر

329 بازدید | 19 پست

من الان نزدیک ۶ساله ازدواج کردم 

فقط یکبار دوتایی با همسرم رفتیم سفر که اونم برامون کلی اخم و تخم کردن و قهر کردن خانواده همسرم

تو این مدت ۶_۷تا سفر رفتیم که همممش با مادرشوهرم یا خواهرشوهرم اینا یا هردو با هم بودیم 

ی خونه ی خواب میگرفتن که من حتی تو یه خوابشم نمیتونستم برم دراز بکشم چون مثلا پدرشوهرم میرفت دراز میکشید خستگی میگرفت

اگه با خانواده خواهرشوهرم بودیم اینا که سه نفر تو ماشین بودن حتی یکی از ما که ۵نفر تو ماشین بودیم(پدرشوهرمادرشوهر و برادرشوهر و من و همسرم) 

حتی یک مسیر کوتاه نمیذاشتن یکی از خانواده شوهرم بشینه تو ماشینشون ک حداقل ماهم راحت بشینیم، بخاطر اینکه بچشون تو ماشین اذیت نشه

ی بچه کاملا شیطون و شر هم دارن که همه مسافرتا رو ب ما زهر کرده با کاراش و جیغ هاش

حالا بازم بعد دوسال که از سفرها خسته شده بودم و ب خاطر مخالفت من نمیرفتیم دیگه،  میخواستیم دو روز با مادرشوهرو پدر شوهر و برادرشوهر (اونم من مخالفم اما چون هزینه ها بالاست همسرم گفت بریم باهاشون) 

بریم سفر. باز خواهرشوهرم زنگ زده که کی میرید ماهم میایم. بنظرتون برخورد صحیح اینجا چیه؟ 

من کلافه شذم واقعا..  من یک هفته روسری از سرم نمیفته وقتی با اینا میرم سفر خیلی زجر میکشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

می فهممت با پوست و گوشت و استخون فقز امیدوارم بین همه این سختیها همسرت حواسس بهت باشه

اصلااااا نمیفهمید من زجر میکشم و فقط مسگفت تو همه سفرامو زهر میکنی.  درصورتی ک من از زجر زیاد بد اخلاق میشدم

من به شخصه تحمل این شراط رو ندارم و البته برعکس، من و همسرم ی بار با برادرم حتی رفتیم سفر چون همسرم اذیت بود دیگه حتی با خونواده خودم هم نمیریم سفر

به نظرم بنا به دلایلی مثلا اینکه هزینه سفر زیاده با خونواده همسرت نرو سفر، چون همسرت دلیلت رو نمیبینه میگه خب با خونواده م میاد سفر پس مشکلی نیست

اگر همسرت آدم منطقی ای هست باهاش صحبت کن و در کل توو اینجور موارد همسرت باید بین تو و خونواده ش وایسته و مشکل رو حل کنه 

لام نیست شما چیزی بگی اما حواست باشه الان که شرایط‌ هست، به همسرت بفهمونی که با اینجور سفر رفتن اذیت میشی، اینبار بری بار بعد هم همینه 

من به شخصه تحمل این شراط رو ندارم و البته برعکس، من و همسرم ی بار با برادرم حتی رفتیم سفر چون همسرم ...

من ۶-۷بار همینطوری رفتم 

انقد گفتم و گفتم نفهمید چی میگم. اخر ی بار با خواهرم اینا بردکش سفر ک ی بچه کوچیک داشتن اونم ن ب شیطونی بچه خواهرش. تازه گفت میفهمم چی میگی سخته

ففقط باید با شوهرت با ملایمت حرف بزنی بگو اذیتم. همیشه با روسری.   بچشون همیشه گریه میکنه.  نمیتونم راحت استراحت کنم.  بعدم از مزیتهای دونفره رفتن زنو شوهری بگو.  بلکم راضی بشه. خودش پاسخگو باشه