2777
2789
عنوان

مسافرت با خانواده همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 19 پست

با همسرت بحث نکن، بحث کنی بدتر میشه و طرف خونواده ش رو میگیره 

اصلا هم نزدیک سفر یا توو سفر در این مورد باهاش حرف نزن چون بدتر میشه رفتارش، اونموقع بخوایی باهاش حرف بزنی فک میکنه داری غر میزنی 

الان که هنوز سفر شروع نشده و... با زبون نرم باهاش حرف بزن 

بگو ما قراره بریم زمان و انرژی هزینه کنیم بعد من اذیت بشم

ولی در نهایت نرو اگر قرار شد خواهرش باشه

شده خودت رو بزن به مریضی، ولی نرو

مادرشوهرم اصلا نمیفهمه من زجر میکشم تو ذهنش میگه چی میشه دخترمن بیاد حال و هواش عوض شه

خانواده ما هم همینطور بودن ، کلا مسافرت دست جمعی سخته سلیقه ها متفاوته ، ما خیلی وقته دورهمی های عادی هم کنسل کردیم ، به نظرم فایده نداره یا باید نرید یا از همون اول رک و پوست کنده بهشون بگید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۶-۷بار همینطوری رفتم  انقد گفتم و گفتم نفهمید چی میگم. اخر ی بار با خواهرم اینا بردکش سفر ک ...

ببین همسرت ذره ای از سختی ای که تو میکشی رو درک نمیکنه چون اونا خونواده ش هستن و واقعا متوجه نمیشه چی میگی 

از طرفی وقتی توو سفر با خونواده ش هست، کلا عوض میشه همه مردا همینطوری هستن، وقتی چشمشون به خونواده شون میخوره انگار بچه میشن باز 

برای همین توو شرایطی که سفر نیستید و کلا ذهنش از خونواده ش دور هست بهش بگو که اذیت میشی 

من با خواهر همسرم مشکل جدی داشتم، هرچچچچی میگفتم رفتار خواهر من رو اذیت میکنه اصلا درک نمی‌کرد چی میگم، دیگه انقدر براش نمونه موردی آوردم که متوجه شد

چون خواهرشه هرکاری بکنه اصلا خودش اذیت نمیشه و میگه خواهرمه

با همسرت بحث نکن، بحث کنی بدتر میشه و طرف خونواده ش رو میگیره  اصلا هم نزدیک سفر یا توو سفر در ...

ببخشید همسرم اومد نشد ادامه بدم

ب مریضی زدم ی بار،  اما باز برنامه رو چیدن برا بعد مریضی