2777
2789
عنوان

لکه بینی حین خوردن قرص دوفاستون

61238 بازدید | 42 پست

سلام خانما 

من 22اردیبهشت شروع به خوردن قرص دوفاستون کردم

روزی دوتا سحر و افطار

پریروز کمی خون آبه دیدم و لکه های تیره خیلی کم

دیروز لکه های تیره و گاها" قرمز خیلی تیره 

امروز صبح هم همینطور

دکترم گفت تا پریود کامل بخورم قرصهارو

کسی تجریه این مسئله رو داره؟

خدایا راضیم به رضای تو..................................

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص دوفاستونو من روزی یکی به مدت ده شب باید میخوردم از روز 16 قاعدگی نمیدونم چرا به شما انقد زیاد دا ...

خودم هم هرچی میخونم توی اینترنت میبینم این تعداد نیست 

30تا بهم داده شبی دوتا

این لکه بینی ها اعصابم رو خرد کرده؟

تکلیف روزه هام چی میشه ؟

من نمیدونم دلیل تجویزش به شما چی بود من از 18 سیکل خوردم تا دوم پریود بعدی. بعد قطع. ماه بعد باردار شدم و از روز اول تا همین الان روزی یه دونه میخورم. 

گاهی شنیدم به بعضیها نمیسازه و باعث لکه بینی میشه بالاخره پروژسترون هست

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

دوماه پیش آی یو آی کردم 

ماه پیش 10روز فقط لکه بینی داشتم و پریود کامل نشدم

به خاطر همین این قرص رو بهم داده 

نکنه پریودهام دیگه منظم نشه؟  

من نمیدونم دلیل تجویزش به شما چی بود من از 18 سیکل خوردم تا دوم پریود بعدی. بعد قطع. ماه بعد باردار ...

عزیزم یعنی لکه بینی هام طبیعیه؟

یعنی آخرین قرص رو بخورم پریود میشم؟

بعد قطعش نوشته که بین 3 تا 10 روز بعدش باید پریود شی من قطع میکردم 3 روز بعدش میشدم

وای موندم بخدا چیکار کنم

دیروز که زنگ زدم بهش گفت بخور تا پریود بشی

شما باید به مدت 10 روز قرص دوفاستون را مصرف کنید و بعد از تمام شدن قرص به مدت یک هفته منتظر پریود شدن خود باشید. در واقع روش صحیح مصرف قرص دوفاستون به این شکل است. اگر شما این قرص را به این شکل مصرف کرده باشید و بعد از مدت زمان یک هفته پریود نشدید،‌ باید به متخصص زنان مراجعه کنید و سونوگرافی و تست بارداری انجام دهید