2777
2789
عنوان

لکه بینی حین خوردن قرص دوفاستون

| مشاهده متن کامل بحث + 61238 بازدید | 42 پست

ای وای منو ببخش. من دوفاستون رو با استروژن اشتباه گرفتم. اون روش مصرف استروژن بود.

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما باید به مدت 10 روز قرص دوفاستون را مصرف کنید و بعد از تمام شدن قرص به مدت یک هفته منتظر پریود شد ...

یعنی از فردا نخورم طبق این نوشته 

پس چرا 15روزه داده بهم؟

خدایا راضیم به رضای تو..................................
مشکل شما خب با من فرق داره من مشکلم تنبلی بود که هم دکترم اینارو بهم گفت همم همه جای اینترنت نوشته 1 ...

ببخشید هی سوال میپرسم 

من دوماه پیش آی یو آی کردم که ماه بعدش 10روز فقط لکه دیدم و پریود کامل نشدم

ممکنه به این خاطر باشه تعدادش؟

منم تنبلی دارم 

خدایا راضیم به رضای تو..................................
یعنی از فردا نخورم طبق این نوشته  پس چرا 15روزه داده بهم؟

میگم مشکل شما فرق داره ولی من تا حالا نشنیدم غیر اینی که من میخورم باشه

حالا میخوای دکتر عوض کن یا شایدم دکترت درست میگه باید بخوری همین جوری

ببخشید هی سوال میپرسم  من دوماه پیش آی یو آی کردم که ماه بعدش 10روز فقط لکه دیدم و پریود کامل ...

به من کلا برا تنبلیم دو تا قرص داد یکی دوفاستون یکی گلوکوفاژ

که اونو باید هر روز میخوردم همون ماهیم که استفاده کردم باردار شدم

هنوزم دارم گلوکوفاژ و میخورم ولی دوفاستون فقط همون 10 روز بود

۲۱ روز پیش طبق سونو در روز تخمک گذاری آی یو آی کردم، دکتر از همان شب به بعد به من روزی دو عدد دوفاستون داد که بخورم و اگر پریود شدم قرص را قطع کنم و اگر حامله شدم ادامه دهم، ۱۴ روز بعد آی یو آی به مدت دو روز لکه بینی کم داشتم و بعد قطع شد،

۲۱ روز پیش طبق سونو در روز تخمک گذاری آی یو آی کردم، دکتر از همان شب به بعد به من روزی دو عدد ...

اینم از اینترنت دراوردم شاید شماها برا ای یو ای باید روزی دوتا بخورین نحوه مصرفتون با ما فرق داره

من نميدونم چرا وقتي دكتر تجويز كرده شما نظر كاربرا رو ميپرسي يعني اينا از دكتر علمشون بيشتره؟؟؟تازه تجويزم ميكنن كه دكترتو عوض كن دكتر منم واسم تجويز كرده روزي دوتا و اگه يك سرچ هم بكني از عوارضش لكه بيني هست منم وقتي ميخوردم لك بيني داشتم ولي با قطعش مشكل حل شد

به من کلا برا تنبلیم دو تا قرص داد یکی دوفاستون یکی گلوکوفاژ که اونو باید هر روز میخوردم همون ماهیم ...

سلام عزیزم مبارک خوش به حالت شرایط منم مثل تو تنبلی دارم ودوتا قرص داده مثل شما ولی بعدقطع دوفاستون فردا ظهر ژریود شدم وباردارنشدم ودچار خونریزی نمیدونم چیکارکنم