2777
2789
عنوان

لکه بینی حین خوردن قرص دوفاستون

| مشاهده متن کامل بحث + 61238 بازدید | 42 پست
خودم هم هرچی میخونم توی اینترنت میبینم این تعداد نیست  30تا بهم داده شبی دوتا این لکه بینی ها ...

سلام عزیزم به منم٣٠عدددوفاستون داده دکتردقیقاشبی دوتاووسط استفاده لکه بینی دارم.

سلام دوستان ببخشید ی سوال؟ 

شما سونو اولی ک دادید فولیکول های محیطی داشتید فقط یا فولیکول آزادم داشتید؟ لتروزول چقدر روی فولیکول های محیطی تأثیر داره؟ کسی میدونه منو راهنمایی کنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم به منم٣٠عدددوفاستون داده دکتردقیقاشبی دوتاووسط استفاده لکه بینی دارم.

سلام خانمی منم مشکل شما رو دارم.دوفاستون میخورم شبی دوتا هنوز یازده روز مونده تا پریودم ولی لک بینی دارم سه روزه اول قهوه ای بود الان روشن تر شده.نزدیکی هم داشتین شما در حین لک بینی؟ باردار بودین یا نه؟ چند روز طول کشید لک بینیتون

سلام خانمی منم مشکل شما رو دارم.دوفاستون میخورم شبی دوتا هنوز یازده روز مونده تا پریودم ولی لک بینی ...

منم دقيقا همين طوريه مشكلم  ٨ روزه دوفاستون خوردم بعد اي بو اي از روز ٥ لكه قهوه اي داشتم اما الان كه روز ٨ شده لكه هام روشنتر شده قرمزي داره نميدونم اصلا پريوده، لانه گزينيه؟ عوارض دوفاستونه؟ كلا كلافه ام

با عرض سلام من ۲۱سالمه و مجرد هستم دکتر بهم قرص دوفاستون داد و گفت ازروز ۱۶پری شبی یکی بخورم هنوز ۴تای دیگه مونده از قرصام و‌ یه لکه خیلی کوچیک‌دیدم اگه میشه بهم بگید که باید خوردن قرصو قط کنم یا ن..خیلی مهمه لطفاااا اگه اطلاعی دارید بهم بگید ممنونم

یعنی کسی تجربه ای نداره؟

بچه دارشدی عزیزم

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»🌿  رَبِّ هَبْ لي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَميعُ الدُّعاءِ.🌷🤗دوست عزیز نینی سایتی، اگر چشمت به امضام خورد ممنون میشم برای نی نی دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی .....خدایاشکرت بعدازکلی سختی و5سال انتظار بلاخره در تاریخ 1401/12/1بی بی چک و آزمایش خون بارداریم مثبت شدومنم طعم شیرین مادری رومیچشم خدایا به تمام دوستان نی نی سایتم که مثل من در آرزوی فرزندهستن فرزندی صالح عطا کن هزاران هزار بار خدایاشکرت😍😍😍🥺🥺🥺😘😘😘
شما باید به مدت 10 روز قرص دوفاستون را مصرف کنید و بعد از تمام شدن قرص به مدت یک هفته منتظر پریود شد ...

من ۳ماه وکتربهم داد۵روزبعدش پریودمیشدم ولی این ماه آخری ۱مونده بودتاقرص تموم شه لک دیدم بنظرتون طبیعی یعنی باردارم

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»🌿  رَبِّ هَبْ لي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَميعُ الدُّعاءِ.🌷🤗دوست عزیز نینی سایتی، اگر چشمت به امضام خورد ممنون میشم برای نی نی دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی .....خدایاشکرت بعدازکلی سختی و5سال انتظار بلاخره در تاریخ 1401/12/1بی بی چک و آزمایش خون بارداریم مثبت شدومنم طعم شیرین مادری رومیچشم خدایا به تمام دوستان نی نی سایتم که مثل من در آرزوی فرزندهستن فرزندی صالح عطا کن هزاران هزار بار خدایاشکرت😍😍😍🥺🥺🥺😘😘😘
شما باید به مدت 10 روز قرص دوفاستون را مصرف کنید و بعد از تمام شدن قرص به مدت یک هفته منتظر پریود شد ...

فردا میشه دو هفته ولی پریود نشدم وای

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود